torsdag, december 07, 2006

you're not alone

19.30

Det är torsdagskväll och jag är inte lika trött som jag brukar vara. Vi slutade tidigare än vanligt och jag åkte hem med bussen. Kom hem och hoppade in i duschen och tog en väldigt lång dusch, klädde på mig och sedan började jag städa toaletten och fortsatte med mitt rum lite smått. Emil borde komma hit oftare, för då känner jag att jag borde städa och vill städa. Så nu sitter jag här, vilket var väldigt längesen. Men det händer inte så mycket i mitt liv, fast samtidigt väldigt mycket och jag har inte ork att skriva om det längre. Jag får pratat av mig så mycket på jobbet om dagarna och då är behovet inte riktigt lika stort när jag kommer hem.

Men idag skulle jag kunna skriva hur mycket som helst, men fortsätter det så kommer jag säga ifrån, jag orkar inte med att ta mer skit av henne nu. Jag vet förstås inte vilken taktik jag ska köra imorn, vara helt tyst och bara låtsas som inget eller riktigt bita ifrån om hon säger något. Har inte bestämt mig riktigt än. Men jag försöker att inte tänka på det för mycket, för det ska inte få förstöra min lediga helg, så det är nog trots allt bäst att jag håller tyst imorn.

Jag känner mig förövrigt ganska så lycklig och vet att det kommer vara ännu bättre imorn. emil kommer hit imorn och jag är ledig lördag-söndag och ensam hemma på fredag kväll. Jag längtar så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen och hoppas verkligen att dagen går fort imorn, för jag spricker snart. Det ska bli så fruktansvärt underbart.

Jag älskar dig Emil