söndag, februari 25, 2007

And every breath we drew was Hallelujah

18.44

Jag är helt slut, i hela kroppen och i huvudet. Morgonen började inte ens bra, var helt slut imorse och hade ingen lust att ens resa mig upp. Men jag tog mig iväg vid sex-tiden, till bussen. Och nästa buss var givetvis försenad, så jag stod och frös, alldeles för länge. Och till råga på allt så regnade det småspik enda från busshållplatsen till jobbet. Så det var riktigt skit. Men det blev bättre.
Har inte ätit nån lunch, bara druckit kaffe och det känns som om jag har pratat konstant hela dagen. Och det folk har sagt åt mig har gått in genom ena örat och ut genom andra, utan att lämna ett spår. Det har kopplat fel och dessutom har jag tappat det mesta jag rört vid idag. Men trots det inga större olyckor, och jag är på sätt och vis förvånad.

Ikväll blir det till att försöka sova tidigt. Jag är helt slut och jobbar imorn med.

Och förlåt, för att jag ibland inte tänker riktigt innan jag pratar. Ibland forsar det bara ur mig. Det var verkligen inget illa menat, och jag menade inte ens så. För jag vet egentligen hur det är. Förlåt.

lördag, februari 24, 2007

Lördag

16.22

Kom hem från jobbet för en timme sen, ungefär. Det har känts som en väldigt lång dag idag, och inte fick jag mycket mer gjort för det.
Jag vill så gärna ha Emil här, jag kan inte sluta tänka på honom idag alls. Det känns som att det är en evighet kvar tills vi ses. Jag vill inte ha det så.
Slut klagat nu. Punkt.

Ska gå å ta en dusch och sedan fösöka organisera upp min packning lite grann.

fredag, februari 23, 2007

Det finaste jag vet.

21.03

Jag blir hög på cola. Vet inte riktigt vad det är med mig, men jag blev på bra humör och jag mår bra.
Lider av en hel del saknad, som inte riktigt vill ge sig, för jag vet att det är långt kvar.

Ska göra mig iordning nu och krypa till sängs, ringa Emil och sådär.

Kyss

'cause you're all i want, you are all i need, you are everything, everything

19.00

Fredag idag, och vilken dag. Jag har haft kul, (fick mig en redig koffeinkick, så att fingrarna skakade). Allt och inget har hänt idag, egenligen inget sensationellt, bara massa flams. Det gick hyfsat bra idag och jag fick saker gjorda. Dagen slutade med att jag skulle skriva upp en lista och la blocket på stekbordet och la armen på gjutjärnet så jag brände mig. Det var tydligen varmare än jag trodde.
Jag hade smått ångest för den här helgen, att allt skulle vara skit och inte kul alls. Men allt sånt har släppt och det känns som att det kommer bli en bra helg ändå.

Nu sitter jag här och gör ingenting, jag borde packa mer, men orkar bara inte göra det ikväll, heller. Jag är mest trött och hungrig, och det blir ingen sen kväll för mig. Även om jag säger så varje kväll. Men det kommer alltid viktigare saker emellan, till exempel Emil.

Jag saknar Johanna, min ven. Och det känns som att det är mitt fel att vi aldrig ses. Trots att det inte är långt mellan oss. Känns knappt som om jag ahr några vänner mer. Människor, ändrar sig alldeles för mycket och jag hinenr inte riktigt med. Det känns som det enda jag gör är att jobba. Jag hoppas bara att Emil orkar med mig.

torsdag, februari 22, 2007

And even if you don't wanna speak tonight, That's alright, alright with me

15.56

Har ledig dag idag och det behövs, antar jag. Men jag känner mig rastlös och en aning ensam idag. Trots att stora delar av familjen är hemma. Men jag känner mig lite avslagen eller vad jag ska kalla det.
Min lillasyster har sin pojkvän här och jag är avundsjuk så det gör ont i mig. Jag vill inte vara en sån människa, jag vill vara glad för hennes skull, men jag är inte så glad som jag borde vara.
Jag skulle behöva packa mera, men jag vet inte ens vad jag ska packa, jag har så mycket saker och jag vet inte var jag ska börja nånstans ens. Har slängt en massa papper idag, oviktiga papper.

För övrigt mår jag inte jättebra heller. Har dragit på mig förkylning och jag kan verkligen inte bli sjuk, jag ska jobba hela helgen. Vill att det ska vara måndag idag, för då är det inte långt kvar tills jag träffar Emil igen. Men det är över en vecka kvar. Jag skulle vilja ha honom här i helgen, men jag jobbar och då vill inte han vara här. Och dessutom så vågar jag inte ens att fråga. Hur kan man inte våga att fråga en sån sak, till sin pojkvän och vi har varit tillsammans mer än ett och ett halvt år. Jag vill inte ha ett nej, det är nog därför det tar emot.
Just nu saknar jag mer än vad jag brukar göra, jag tänker på honom hela tiden.

ska nog gå upp och handla och sen fixa middag, för att ha något att ta mig för. Det kryper i fingrarna på mig efter något att göra.

tisdag, februari 20, 2007

Cause I want nothing more than to sit outside of your door

19.06

Jävla skit dag har det varit. Allt började att vara dåligt igår på kvällen, kände mig itne riktigt hundra. Pratade med Emil efter träningen och det gjorde inte saken bättre, (jag lider av svår saknad, för tillfället). Jag sov sådär halvbra inatt också, vaknade vid fyra och var helt genomsvettig, gick upp en sväng och sen när jag skulle lägga mig igen, så frös jag så extremt. Jag fortsatte att frysa resten av morgonen. Och det var längesen jag var så trött som jag var imorse när jag skulle upp. Kroppen ville inte riktigt vara med och jag fick huvudvärk så fort jag gick upp. Mindre bra start på dagen. Dagen fortsatte på samma hemska sätt, allt gick långsamt och det kändes aldrig som om jag blev färdig idag, och bättre var det inte för Lina. Kom därifrån vid kvart i fem idag och vi ska stämpla ut klockan tre. Vi hade en beställning på 200 semlor idag och det var nog lite det som fick allt att gå åt skogen idag.
Dessutom har jag haft huvudvärk hela dagen och inte mått som en prinsessa. Och nu är jag trött.


Kanske ska fixa mig en semla, är sugen på det nu. Mycket mer kommer inte att hända ikväll, titta på Desperate Housewives, ringa till älskling och sen försöka sova tidigare än vanligt.

lördag, februari 17, 2007

Cause I'am high on every word you say

19.50

Det har varit en bra dag, mycket på jobbet. Det var mycket skratt och flams idag, men serveringen var gnälliga som fan. Och det blir ju inte kökets humör bättre av. Sen handlade jag lite godis till ikväll, tillsammans med Pernilla och Angelica. Sen var jag och kikade på lägenheten, som jag ska flytta in i så småningom. Den var riktigt fin, å där skulle jag verkligen kunna tänka mig att bo.

Ikväll blir det inte så mycket gjort, käka lite godis, å titta på melodifestivalen. Sedan är det nog sängen för min del,

fredag, februari 16, 2007

Fredag kväll

20.55

Just nu är allt jag-vet-för-tillfället-ingenting-alls-och inget-är-roligt. Det är ingen bra känsla, jag har tråkigt, men orkar inte anstränga mig för att göra någonting. Jag är trött. Jag saknar Emil, och jag vill inte alls jobba i helgen. Plötsligt vill jag inte flytta längre heller, just nu står jag inte ut med känslan av att vara själv.

Skiter i det här nu. Ska kika på tv en stund å sen sova.

torsdag, februari 15, 2007

Så länge det finns människor som älskar.

19.42


Vaknade innan klockan ringde imorse, och ställde om den en timme till. Somnade om och vaknade innan klockan skulle ringa en andra gång. Stängde av larmet och la mig å bara gosade en lite stund. Gick upp, satte mig och åt frukost å läste tidningen i lugn och ro.
Sedan åkte jag upp till farmor och farfar, skulle kika igenom mina flyttkartonger där, och rensa ut. Se vad som skulle spraras och vad som kunde hivas iväg. Behöver ju inte ha med mig allt till min nya lilla lya.
Slängde en hel massa saker, gamla skolgrejer, papper och så. Saker som påminner om mitt ex, som jag inte har kunnat med att slänga förut. Dem brände jag upp i kaminen hos farmor och farfar. Det kändes skönt, som att gå vidare, hlt ordentligt. Aldrig mer sån skit, säger jag bara.
Jag blev kvar länge idag, och jag gillar så mycket att vara där ibland. Det blev middag och sen satt jag å löste lite korsord. Farfar körde mig hem vid sex-tiden ikväll.

För övrigt är det en väldigt massa saker som jag ska och måste göra innan jag flyttar. Måste röja den stora garderoben, hela mitt rum, packa ner alla saker som är mina i kartonger. Å jag är bara ledig två dagar innan jag för hoppningsvis får flytta in. Helgen 24-25 februari. Det ska bli så enormt spännande och de tär ett stort steg för lilla mig. Jag är till och med mörkrädd. Men det kommer bli bra, det ordnar sig.

torsdag, februari 01, 2007

It's something unpredictable, but in the end it's right. I hope you had the time of your life.

12.13

Ska iväg på körlektion, snart. Håll tummarna allihop. Jag måste vara bra idag, jag måste klara den förbannade kravrundan. Det kretsar just nu runt det och det känns lite konstigt i kroppen, jag är nervös. Men jag får inte stressa, bara ta det lugnt, fokusera.

Har också fått gjort lite av det jag skulle göra idag, har städat toaletten. När jag kommer hem är det tid för att städa mitt rum, det behövs verkligen. Och när till och med jag känner det, då är det verkligen dags.