fredag, maj 25, 2007

Fredag 25 maj

15.35

Äntligen ledig långhelg igen och det är så välbehövligt. Sitter hemma hos Emil nu och jag har inte gjort något vettigt idag. Gick upp runt till 12, och det är bara när jag är här som jag sover så länge, annars händer det inte. Var förstås upp vid halv åtta och tryckte i mig en värktablett mot tandvärken. Sen var jag iväg till apoteket, men allergimedicinen som jag skulle ha fanns givietvis inte här, så då fick det vara.

Körde bil hit ner igår och det går bra att köra, jag tycker om det. Men innan jag åkte hit var jag tvungen att åka till tandläkaren. Har en visdomstand på väg upp och det värker, det blev renspolat och lite petat. Tyvärr vart det ju inte så billigt heller och bättre blev det egentligen inte heller.

För övrigt händer det inte så mycket i mitt liv. Våran köksansvarige på jobbet har sagt upp sig och slutar om en månad. Och jag är inte det minsta lessen, jag tror att det kommer bli bättre på jobbet när hon är borta. Jag är inte det minsta orolig för att det inte ska funka heller. Allt kommer bli bra. Semestrarna ser ut att bli precis som tänkt också, vilket är skönt.
Annars så rullar livet på och det är snart ett år sedan jag tog studenten.

Funderar, att efter sommaren kanske jag ska söka nytt jobb. Och jag börja bli lite sugen på att flytta ihop med min älskling. Det känns som att gör inte jag något så är det tveksamt om det ens kommer att hända det här århundradet. Men det är väl bara så killar antar jag.

Nu kommer Emil snart hem å jag ska kanske gå ut en väng igen.

Johanna du saknas!

fredag, maj 04, 2007

Ångesten har lättat och släppt helt

14.16

Sitter hemma hos Emil. Mår så mycket bättre än vad jag har gjort på ett tag. Nu har jag ingen press på mig om nånting längre. Lyckades klara min uppkörning i onsdags och teorin går ut på tisdag. Jag är stolt över mig själv att jag fixade det. Känner mig lättade och nu finns det inget mer som är panik att göra innan ett speciellt datum.

Det är typ helg, jag är ledig långhelg och Emil kommer hem om inte alltför lång tid. Har ingen aning om vad som kommer hända i helgen, men jag känner på mig att den kommer bli bra.

Det har väl egenligen inte hänt så mycket, eller jo, det har jänt en hel del, men ändå inget speciellt. Jag trivs med det mesta för tillfället och har idag köpt Hultsfredsbiljetter till mig och min babe. Det kommer bli såå crazy, jag säger bara det.