tisdag, augusti 14, 2007

Det krävs en förändring.

15.45

Först kan jag ju säga att jag skrev ett inlägg i söndags, men upptäckte nyss till min förvåning att det inte hade kommit in, dumt att inte kolla det på en gång. Men det gjorde jag inte, och jag minns inte vad jag skrev, bara att det var en massa viktiga saker.

Sitter hemma i Emils nya hus och väntar mest på att han ska komma hem, har inte gått ett steg utanför dörren idag, fast det är rätt så hyfsat väder. Har bara städat lite här inne idag. Kom ner hit igår kväll efter ett hastigt infall på jobbet på dagen. För att jag saknade honom så mycket och jag vet inte när vi ses igen. Så det blir till att åka hem ikväll igen, ingenting som jag längtar efter, men det är jobb igen.
Ledig till helgen å jag bara längtar & längtar. Ska ner till Skåne, på Vallåkraträffen, en jätte stor bilutställning och det ska bli riktigt roligt. Det blir jag, syster och en till. För övrigt så är inte så mycket mer planerat, kanske vi stannar över en natt, kanske inte, det är inte bestämt, men det ska bli skönt att komma bort ett tag. Tänka på något annat.
Det blir förmodligen utgång med flickorna på torsdag kväll också, och det var flera månader sedan sist så det blir kul.

Håller på att söka jobb för tillfället, jag klarar inte av att vara kvar så mycket längre på mitt nuvarande jobb. Jag blir ju utbränd innan jag fyller 21. Så det känns som att jag tar första bästa jobb och är inte det bra, ja då söker jag jobb därifrån istället.

Nu kommer Emil snart hem.