tisdag, december 25, 2007

Juldagen

15.21

julafton igår var trevlig hemma hos pappa och familjen. julmat, godis och Kalle. det hände inget sensationellt, "tomten" kom som vanligt efter en hel massa tjat av barnen. julklappsutdelning och fina julklappar, användbara saker.

å till idag, gick upp vid 10 för frukost och dem hade glömt duka för mig, glömt att jag var där. de e ju en rätt ovanlig syn nu. jag och syrran grejade lite med hennes dator, sen kom hennes pojkvän och då åkte jag hem. kände mig sådär ofattbart ensam i ett hus med massa folk i.
efte det har det inte hänt så mycket, satte mig framför datan och sen inget mer.
har lust att göra något men är seg och orkar inte riktigt. funderar på att ta en sväng ner till affärn, är sugen på något.
längtar efter Emil och vill att han ska vara här hos mig.

fredag, december 21, 2007

17.33

Min älskling kommer snart <3.
Äntligen!

söndag, december 16, 2007

Känner mig en smula värdelös

20.00

Egentligen finns det hur mycket som helst att skriva om idag, men jag ska ta det kort.
Jag jobbade i princip själv hela dagen och jobbade för två dessutom. min chef brydde sig typ inte, frågade varför jag inte ringt, men hon hade sagt att hon skulle komma. sen i princip det första hon gjorde var å komma å gnälla om massa saker. hur i helvete kan hon med att göra det!? jag fattar inte det. jag ställde upp hela morgonen och gjorde allting.
sen stämplade jag ut och gick hem. så jävla förbannad att jag bara grät.
gick å gymmade en timme ungefär, gjorde mig iordning och gick tillbaka till jobbet. det skulle vara julfest. pratade med Emil påväg tillbaka till jobbet och då började jag gråta igen å sen igen å igen å igen.

Vilken helvetes dag, å jag ska behöva jobba imorn med :/
Jävla skit.

fredag, december 14, 2007

Strålande avslutning på veckan

23.02

har haft en jätte strålande kväll med Johanninen <3. det var jättetrevligt och jag fick pratat av mig om allt mellan himmel och helvete. det är så himla skönt. drack lite vin, öl, cider och en strawberry daquiri.
så nu känner jag mig lagom skön i kroppen, dags att gå å sova strax.

Natti natt och massa kärlek.

onsdag, december 12, 2007

det snurrar i 300 knyck

23.00

jag hinner inte med så mycket som jag skulle vilja hinna med. skulle vilja hinna med att åka hem till pappa/mamma, träffa syster, Johanninen. men det tar för lång tid att åka dit. det ska hinnas med att träna (känns som det enda jag roar mig med), tvätta och städa. det är jobb mest hela tiden, det är snart jul och julklappar ska handlas tillsammans med alla andra galningar på stan. men har nästan lyckats handla till alla. bara syrran kvar i princip (och har ingen fantasi kvar).

ledig imorn, då blir det en sovmorgon och sen en sväng på staden, sista julklappen ska bli min. det kommer ordna sig, jag är optimistisk.

ooh fredag, jag ser fram emot fredag något så enormt. Äntligen Johanninen! <3

fredag, december 07, 2007

Favoritfredag.

14.14

ledig idag och sitter hemma hos Emil, väntar mest på att han ska komma hem nu. han gick tidigt imorse. jag sov vidare och vaknade strax innan tolv, klädde på mig å gick ut en sväng med hunden i regnet. var bara ute en kort stund, men hann bli väldigt blöt.
tänkte käka frukost, men så ringde Emil å sa att han skulle komma hem med mat. så det blev pizza å cola till frukost imorse. (inte så nyttigt, men det var jäkligt gott). sen åkte han iväg till jobbet igen å jag har inte gjort så mycket. tänkte vara lite snäll å diska tills han kommer hem igen och det är väl enda planen jag har idag.
å resten av helgen blir massa mys hoppas jag å så ska vi bygga pepparkakshus med.

och till ett inlägg som jag skrivit innan att det handlar om bekräftelse. det behövs inte i helgen, så nu kan jag bara ignorera allt sånt för jag blir sedd ändå. men när helgen är slut så kommer det förmodligen bli i princip likadant igen. men jag hoppas inte det egentligen.

jaja over n' out. blir nog inte mer skrivande i helgen nu.

söndag, december 02, 2007

Hemkommen

00.31

det blev en bra kväll, tur att jag bestämde mig för att följa med i alla fall. kvällen blev bådé längre och kortare än vad jag trodde. jag trodde först attvi bara skulle käka middag å lite tidigare då. men det blev en sen middag å sen övervägde jag att följa med ut en sväng. vi gick upp på Avenyn, men utanför Park Lane så var det jättekö och vi var inte säkra på om vi skulle komma in, så jag bangade och åkte hem istället.
det kändes allldeles lagom faktiskt. ska ju jobba imorn också.

snart sängen, först sitta här lite.

Natti Natt

lördag, december 01, 2007

Natt

00.00

blir arg på mig själv när jag gör sådär mot honom. jag gör det ju inte med mening heller, det bara händer omedvetet. jag vill att han ska säga att det inte alls är så när jag dummar mig. och ännu en gång är det bekräftelse, bara bekräftelse det handlar om.

borde sova nu, det är sent. men jag känner mig inte ens trött. jag vet inte vad det är med mig.