fredag, augusti 22, 2008

goodmorning beautiful

09.52

sitter hemma hos pappa, har varit hos läkaren på morgonen och tog mig sen en dusch när jag var tillbaka. en liten reflektion bara, att det tar alltid längre tid att åka till läkaren än det tar när man väl har kommit dit, lite surt faktiskt. fortfarande sjuk är jag också, jag är väl på bättringsvägen men jag känner att jag bara vill sova och har varken lust eller orka att göra nånting. tur då att jag inte har några planer för idag, enda är att jag ska åka hem till Emil nån gång under dagen idag. sen väntar en helg mer eller mindre helt utan planer och det känns skönt och dessutom vara hemma, vilket jag inte har varit sen jag flyttade ner.

ska börja på yoga nästa vecka, vilket jag ser framemot väldigt mycket. med jobbet får vi se vad som händer med, dem skulle höra av sig i slutet av nästa vecka. håll tummarna!

tisdag, augusti 19, 2008

torsdag + Vallåkra

14.21

nu var det sådär alldeles för lång tid sen jag skrev igen, och jag kan inte skylla på att jag har mycket att göra, för det har jag verkligen inte. det är helt enkelt så att jag inte har något att skriva om. men nu.

i torsdags bar det av hem till lindome och mitt andra hem. i min nya bil. fångade upp min syster på vägen, som kom från Osakarshamn. väl hemma så bar det av till affären och systemet för att handla inför den kommande helgen.på kvällen bar det av in till stan för Takida-konsert, det var grymt bra, som vanligt. sen blev det lite vandring runt på stan å kikade på folk å så. tåget hem vid kvart över elva så det blev inte så sent.
fredag var det först läkaren på morgonen och ett allergitest över hela ryggen. väl hemma igen, blev det lunch, packa det sista och göra oss iordning. Sandra kom och vi drog iväg, med takluckan öppen, solglasögon och musik dunkande i högtalarna. och vi skrålade hela vägen ner. framme i Vallåkra så slog vi upp tältet och sen tog vi en sväng till Helsingborg och körde runt där en stund, och tillbaka och började dricka. träffade massor av trevligt folk och snacka med. det blev sent eller tidigt hur man nu vill kalla det. la oss i tältet vid sju på morgonen och sov i två timmar, sen var det alldeles för varmt för att ligga kvar.
på lördagen blev det bilutsällning på flygfältet och massa massa sol. på eftermiddagen somnade alla tre i tältet å sov nästan två timmar. på kvällen blev det inte mycket dricka, vi var mest trött och det var dessutom kallt, så vi gick å la oss så tidigt som ett på natten och alla somnade med en gång. vi var alla lite halvt om halvt grillade i ansiktet å på överkroppen.
söndagen så gick vi bort på utsällningen en gång till, vågade inte riskera att köra fast jag inte hade druckit så mycket. det var en stor poliskontroll på vägen. vid tredraget åkte vi från campingen, och det bar av hemåt igen. blev uppraggade, det var nån som hade tagit mitt reg.nummer och hitta mitt mobilnummer å skickade sms, rätt ambitiöst. väl hemma hos pappa senare på kvällen, stod middagen på bordet och det blev en film till det. det blev tidigt, och somande redan vid tio.

hemma hos min älskling igen, men har tyvärr blivit sjuk efter helgens ekskapader. men de är sånt som går över.

en bra nyhet, ska på arbetsintervju på torsdag. hurra!

måndag, augusti 04, 2008

mitt nya hem

14.53

första dagen ensam i mitt nya hus. det känns fortfarande inte som att jag bor här, utan bara som att jag hälsar på och snart ska åka hem igen. men den här gången är det faktiskt inte så. det känns lite konstigt också, som om jag inte rikitgt vet vad jag ska göra för något. för det känns inte som mitt. de är svårt att packa upp, för det finns inte så mycket plats att ställa sakerna på, han har ju redan grejer. men lite har jag i alla fall fått packat upp, nödvändiga grejer.

massor av regn idag, låg kvar länge och drog mig i sängen idag. har satt upp en hylla på övervåningen så jag kan få packat upp lite mera grejer. diskat. snart fixa lite middag tills Emil kommer hem från jobbet. och vi ska nog titta på en bil till mig idag.. yippie!

blev inte nåt långt idag, men det tog stopp nånstans. mer en annan dag.

tjing.