lördag, januari 31, 2009

strange.

21.01

har precis kommit in från lite middag hos Emils syster, sitter och äter lite choklad innan sängdags. är ensam hemma ikväll, Emil träffar kompisar och kommer inte hem förrän imorn, det känns jättekonstigt. det är första gången jag sover ensam i det här huset, och jag tycker inte det är särskilt roligt alls. (men jag kan ju inte för den sakens skull be att han kommer hem). men jag vet ju att somnar jag så försvinner det.

jag saknar honom, fastän vi sågs så sent som imorse.

nu blir det alldeles snart sängen, är himla trött. massa på jobbet.

torsdag, januari 29, 2009

halsont.

17.29

Emil är på affären och handlar lite och jag orkade inte följa med. men när han kommer tillbaka blir det jag som gör middag. har lite ont i halsen idag och jag har ju jobb i helgen så det är bäst att jag håller mig frisk.

mamma kom hit igår med hunden sin. vi var på skogspromenad, åt middag med efterrätt (och all mat var väldigt uppskattad och det var gott). kikade lite på boende inför Paris-resan och bara umgick, mycket trevligt var det. hon åkte hem i förmiddags efter en liten skogspromenad, (det är så mycket roligare att gå i skogen när man har någon att gå med). efter det så har jag diskat undan ett berg med disk och inte gjort så mycket mer faktiskt.

nu blir det middag.
tjing.

tisdag, januari 27, 2009

the only one.

21.59

sitter uppkrupen i soffan, nyduschad och med datan i knäet. dröjer inte allför länge innan jag ska krypa i säng och läsa lite i min bok. har varit iväg på yoga ikväll, och nu känner jag mig sådär gott trött och avslappnad.

dagen har varit städning här hemma, av hela huset, (mamma kommer ju imorgon). varit och handlat, hängt tvätt och diskat. sen blev det middag, så mycket som blomkåls- och kasslergratäng, gott! och sen blev det en liten handlig igen efter yogan, saknades en viktig ingrediens, (som inte fanns i våran lilla affär).

maten imorgon blir skaldjurspaj och sallad (efter mycket kikande på olika recept och mycket funderingar). men det är en riktig höjdare och ett säkert kort. blir även efterrrät, något nytt, "heta bananer med kokoskolasås", får väl se hur det blir.

nu blir det kvällsbestyr, sen sängen.
natti.

måndag, januari 26, 2009

en ny människa.

19.52

dagen idag har bjudit på så mycket som att jag nu känner mig som en ny människa. jag har varit och klippt mig och jag är supernöjd. det är annorlunda, roligt och tufft, precis som jag ville ha det. känns väldigt konstigt att ha så lite hår bara.
innan dess var jag på gymmet, skönt att vara tillbaka på ett gym och träna igen. sen jag kom hem har det inte hänt speciellt mycket, blev lite middag och har di

sitter och funderar över en middag till på onsdag, då min mamma kommer hit och just nu har jag inte mycket till fantasi. förslag tack. en efterrätt blir det nog också, men den vet jag nog redan.

söndag, januari 25, 2009

bullbak.

21.27

idag har verkligen varit söndag i dess sanna bemärkelse. med andra ord så har vi i princip inte gjort något alls här idag. var och handlade en sväng. och jag har bakat en sats med kanelbullar, och det luktar tokgott här nu. nyss så klippte jag även Emil. mer har inte hänt här idag.

imorgon blir det klippning och gymmet, vet inte rikitgt vilken ordning än. (bäst verkar ju träning å sen klippning, men då blir det konstigt med maten imorn. jag får se hur jag gör). klippningen vet jag inte hur den blir än, vill göra något roligt, annorlunda. efter det får jag väl se vad dagen ahr att erbjuda mig.

nu blir det nog en bulle, mjölk och film.

lördag, januari 24, 2009

stjärnor..

19.16

igår var det en stor dag (i alla fall för mig). fick min väldigt efterlängtade tatuering. blev inte som jag hade tänkte mig, den blev nog bättre, hur som helst så är jag toknöjd verkligen. blev sex stycken stjärnor och en not. och Felicia var helt fantastiskt bra.

idag är jag hemma igen och det är skönt att komma hem till sitt igen. ikväll blir det baconinlindad kyckling med svamprisotto, blir nog bra. sen blir det mys.

träffade min älskade ven igår och det var så skönt att ses igen. du älskas <3

tisdag, januari 20, 2009

jag tror på oss.

19.58

jag är nåt så sjukt trött och kommer nog inte vara uppe så länge till. och så är det jobb imorn, dem ringde och frågade och jag sa ja. jag jobbar gärna så ofta det finns chans, om inte annat är inplanerat.

dagen har spenderats med en fruktansvärt godissug, vilket kanske beror på "veckan" i månaden. åkte iväg och simmade mitt på dagen och bokade sen tid för klippning nästa vecka. väl hemma så bakade jag lite muffins, mest för att lugna godissuget, och sen behöver jag inte äta dem. utan bara tillfredsställelsen av att ha gjort dem. sen blev det middag på det.

helgen var grymt bra. fick bokat tid för ny tatuering!! kommer nog bli sjukt bra. sa vad jag ville ha ha med för något, hur stor å var den skulle sitta. sen får hon i princip fria händer. så det är spännande vad hon kommer upp med. så det sker på fredag och jag kanske får med mig Emil också. sen belv det utgång både fredag och lördag, på det vanliga stället. men det var sjukt nice och vi hade jätte roligt, båda kvällarna. och söndagen åkte jag hem igen till min kära.

jag förundras ibland över hur sjukt bra vi har det. jag verkligen älskar att sova och vakna upp bredvid honom varje morgon. det är något av det bästa i mitt liv. och jag är fortfarande lika kär i honom<3.

torsdag, januari 15, 2009

why don't we just live forever?

19.22

middagen och disken är avklarad. Emil är ute och grejar, han kommer nog snart in och då blir det lite mys.

har varit hemma från jobbet idag, mådde skit imorse när jag vaknade. gick ändå upp och klädde på mig, men det gick inte mer än så. ringde jobbet, och sen la jag mig igen och sov till 12 snåret. det behövdes, sen mådde jag bättre och nu mår jag ännu bättre. vet inte vad det var från början ens, ett väldigt illamående bara.

imorn morgon sätter jag mig på tåget och åker hem till pappa. ska möta upp syster i stan först, förhoppningsvis boka tid för en ny tatuering. och få min egenritade omgjord, till något mycket snyggare. sen bär det av hem till pappa och senare på kvällen blir det utgång. jag ser fram emot att åka hem, träffa familjen.

nu blir det lite promenad.

onsdag, januari 14, 2009

en onsdag.

17.52

haft ledig dag idag, skönt. började med sovmorgon, först till halv åtta och sen till halv tio nere i soffan. sen har jag ägnat mesta delen av dagen till att baka, blev lite chocolate chip cookies och kärleksmums. och middag, så även det är avklarat för idag. och nu blir det inte så mycket mer ikväll. hämta tvätt och hänga upp den.

det finns faktiskt stora fördelar med att bara jobba deltid, (även om det inte hade suttit fel med lite fler dagar/timmar), man hinner med att göra en massa andra saker som man tycker om.

var och simmade igår efter jobbet, hur skönt som helst och bastu efter det. det tänker jag fortsätta med och gymmet också. känns som jag börjar komma igång ordentligt nu igen, jag behöver det också.

jobb imorn igen, just nu känns det jobbigt, vet inte rikitgt vad det är med mig, känner mig inte rikitgt på topp. men det känns nog bättre imorn hoppas jag.
på fredag åker jag hem till pappa.

fredag, januari 09, 2009

mitt liv

22.28

idag när jag var ute i skogen så kom jag på mig själv med att verkligen längta hem, hem till Lindome. längtar efter familj, vänner, längtar efter att bara kunna ta tåget in till stan, gå en sväng på stan, träffa folk. bara lite spontant gå ut en kväll utan att behöva planera så himla mycket och i förväg, bara ta det som det kommer.

men det är skönt att bo här med. bara att i princip ta på sig skorna och gå ut så är man i skogen, kunna släppa Helmer lite hur som. och så det allra vikitigaste EMIL.

Göteborg står ju kvar om jag vill flytta tillbaka. men ibland känns det jobbigt. jag saknar helt egna vänner och egna saker att göra (utom jobbet), jag vill inte hänga på Emil jämt, så han tycker att det är jobbigt. men det är svårt.

onsdag, januari 07, 2009

nya projekt.

20.11

idag har jag träningsvärk i massa muskler. blev nog lite väl hårt igår, var ju trots allt ett tag sen jag tränade.

dagen har inte bjudit på särkskilt mycket, sovmorgon, lite längre än vad jag tänkte, till att börja med. tog tag i disken och plockade undan lite i köket. sen tog jag och Helmer en promenad i skogen, i snö och solsken, det var underbart. var svettig när jag kom tillbaka, det är jobbigt att gå i snö. har även plockat bort det mesta av julgrejerna, utom gardinerna. skulle även försöka få lite ordning i hallen, men jag la ner det.

har planer på att sy nya gardiner till köket och vardagsrummet. ska kolla tyg när jag åker till IKEA. känner verkligen att jag måste göra något åt det här huset, så det känns som att jag bor här, på riktigt. för det känns lite som det är Emils och jag bara har flyttat in och det känns inte som mitt. och vi ska ju förmodligen bo kvar här ett tag till också. det andra projektet ligger i att försöka få ordning i hallen och garderoden, det ser inte klokt ut där, det är flyttkartonger överallt, känns inte så hemtrevligt.

blir sängen om nån timma eller så. jobb imorn igen.

tisdag, januari 06, 2009

trettondagen

20.16

nu sitter jag i soffan och är trött, kikar lite smått på "top model" och skrattar lite för mig själv, men jag ska säga att jag faktiskt gillar att titta på det.

idag stod det jobb på schemat, till halv 2 och sen tog jag en sväng ner i träningslokalen som finns på jobbet. rätt okej lokal faktiskt, det finns ju grejer, det enda som är tråkigt är att det känns som man går in i en bunker eller något, inga fönster eller något, bara fyra väggar. gymmade en timme eller så. men nu har jag i alla fall kommit igång och börjat träna igen, det känns så skönt. duschade när jag kom hem, körde en maskin tvätt och lagade middag.

sen jag var hemma hos mamma har jag blivit helt galen i att läsa inredningsidningen "Allt I Hemmet", så jag fick med mig en rejäl bunt hem. läst varje kväll. jag har blivit så inspirerad och är så sugen på att flytta till ett eget hus å göra iordning. men jag har i alla fall gjort iordning på övervåningen, så numer så sover vi där, det blev faktiskt rikitgt bra. ska även åka till IKEA någon dag och införskaffa mig lite grejer, en ny tvättkorg bland annat.

imorgon har jag ledig dag och ska föröska städa upp lite här hemma, det behövs, tro mig.