onsdag, april 29, 2009

att älska nya skor och hata skavsår.

21.40

veckan har hittills inte bjudit på så mycket. jobb och träning på det. idag var jag ledig och besiktning 7.20 imorse, den gick igenom! bara en liten lampa som var ur funktion, men ingen ombesiktning på det. skönt! hemma igen vid 8 då blev det mysfrukost. sen förmiddagspromenad i solen. sen har jag suttit ute i solen ett tag och läst och sen bar det av till Värnamo för lite ärenden. och inflyttningsfika hos Julia med jobbkompisarna.

imorn åker jag hem till pappa och familjen. åker efter jobbet så är hemma vid 20 snåret och då blir det nog en sväng på Sticky om orken finns där.

fixa lite matlådor nu och sen blir det faktiskt sängen

lördag, april 25, 2009

lördagkväll.

22.41

sitter uppe och halvkikar lite på en film. men snart ska även jag gå upp till sängen och min pälsk. (förresten så vart jag väldigt glad igår kväll när han kom hem och jag har känt mig lite extra mysig och kär sen dess).

dagen har varit strålande solsken och vårvärme. promenad på förmiddag och sen har det mest slappats i solen och sen en powernap på eftermiddagen. framåt kvällen så blev det grillat, tzatziki, sallad och ett glas vin på det. en alldeles lagom lördagkväll :)

söndag imorn och jag har lite saker jag skulle behöva greja med inna det är jobb igen. och nästa vecka har jag lite att pyssla med. och på fredag bär det av hem till pappa. jag längtar efter min syster!

nu blir det sängen.

fredag, april 24, 2009

solskensredag.

9.49

vaknade strax efter åtta imorse och kände mig relativt pigg, men låg ändå kvar och kände att jag var ledig, gick upp vid nio.
har just fått i mig lite frukost bestående av frukt, fil och russin, mums! så nu är jag redo för en dag.
snart blir det skogspromenad med Helmer i det tokfina vädret. ska tvätta nån maskin och hänga ut och sen tror jag mest att det blir till att njuta i solen resten av dagen. det är väl bäst att passa på.

och jag hoppas att Emil kommer hem idag också. jag längtar efter honom. han har varit borta sen i tisdagsmorgon, så det är ju inte så länge precis. men ändå.

nu blir det promenad.

måndag, april 20, 2009

dagen med stort F.

19.19

jo som sagt, det är min födelsedag idag. nu blir jag 22. det är fortfarande något pirrigt i att fylla år, ungefär som när man var 5 eller något. men det är ju vanlig dag ändå.

dagen har som sagt mest varit som en vanlig måndag. den har hur som helst bjudit på massa sol. gymmet på förmiddagen (och jag skäms för att jag är lat som aldrig orkar åka dit. jag skyller på att det är långt dit). det var bra idag och jag tycker ju verkligen om det. kvinnohälsovården efter det och nytt recept. (och jag hatar BMI, verkligen hatar, för enligt det så ligger jag näst intill fetma och jag är ta mig fan inte fet, jag har väl lagt på mig lite men inte så). sen har jag tvättat av min bil och gått en promenad.

snart blir det äpplepaj med vaniljglass.

har förresten fått lite presenter med.
- stegräknare av Emil. så nu är jag verkligen på G känns det som, det är roligare att promenera nu.
- ett hjärta i guld till mitt halsband av mamma. och en stegräknare till, vet inte vad jag ska göra med den än.
mer har jag inte fått, än. många sms och ringningar också.

tisdag, april 14, 2009

just a ordinary tuesday.

17.47

sitter och väntar på att få åka iväg till yogan. och just nu går tiden väldigt långsamt, men känns inte som det är någon mening att göra något heller.

dagen ahr gått fort och känns som jag har fått gjort rätt så mycket saker idag. promenad på förmiddagen, bytte lite sängkläder (Helmer hade gått i sängen med leriga tassar), städade toaletten, dammsög och tokade golvet i köket. tog en stund ute i solen med en bok. sen bytte jag och Emil däck på min lilla skrutt, bytte en lampa och kikade på lite andra grejer inför besiktningen, såg bland annat att jag hade ett stort hål i avgasröret. sen vart det nån timme till ute i solen. sen blev det middag.

imorgon är det möte på jobbet. och såg att jobbet hade ringt idag på eftermiddagen, men såg det sent, dem ville väl att jag skulle jobba. men det får bli gymmet imorgon.

nu yoga.

torsdag, april 09, 2009

look in the mirror and keep on shining.

20.14

sitter i soffan och det blir inte mer idag nu. känner mig återigen inte helt okej, återigen så har jag ont i halsen. och jag har jobb hela helgen, vilket jag inte ser fram emot särksilt mycket alls. det enda är väl att det blir en del pengar.

har haft ett par jättebra dagar. syster var här från måndag till onsdags, därav dålig uppdatering. mötte upp henne i Borås i måndags och gick i lite affärer. hemma igen var vi ute i skogen, och hade senda allmänn frosseri-kväll med allt man kan tänka sig. tisdagen var vi nere i Ullared, redan vif halv 9 på morgonen. fick med mig en hel del välbehövliga saker hem och även tre fotoalbum. var tvugna att sova lite när vi kom hem och sen blev det promenad. även den kvällen vart det massa gott och två dansfilmer, "Step Up" och "Step Up 2 the Streets". mycket bra filmer och vi ville bara dansa.

idag kan jag väl inte påstå att det hänt så särskilt mycket. det blev promenad i förmiddags, sovit lite i soffan, dammsugit och grejat lite. efter middagen blev det en lite promenad ut igen. och det är banne mig VÅR! nu.

nu blir det lite tv och om ett tag blir det sängen.

söndag, april 05, 2009

ensam söndagkväll.

20.47

sitter/halvligger i soffan och slötittar på wipeout. känner mig rätt så trött. Emil är inte hemma ikväll, han har åkt upp till sin syster igen och kommer väl tillbaka på tisdagkväll eller onsdag.
idag har vi haft lite påskpyssel och jag har både gjort påskris och en dörrkrans. har även varit och hämtat en bil (inte min). och det vart rester till middag idag och jag har bakat en kärleksmums.

imorgon kommer min älskade syster. och förgyller och slår ihjäl ett par dagar med mig. det ska bli grymt roligt och som sagt pojkvänsfritt (det behövs faktiskt ibland). och vi kan prata ostört om allt möjligt.

ska ut en sväng med Helmer och kissa honom nu. även se om jag kan få in katten till kvällen, har inte sett till henne på hela dagen.

fredag, april 03, 2009

tråkig fredag kväll.

22.30

tänk att det aldrig, aldrig är något särskilt bra på tv på fredagar. det är ju ändå då man kan och vill vara uppe längre än på vardagarna.

dagen har gått fort, och jag har inte gjort så mycket heller. men det började hur som helst med en lagom lång sovmorgon, välbehövlig efter 4 dagars jobb. sen blev det promenad i det fina vädret. slängde in en maskin tvätt, dammsög och tvättade fönster på övervåningen. gick ut i det fina vädret igen och la mig på verandan i solen, det var riktigt skönt. efter det så har det blivit både middag och en promenad till.

nu blir det i alla fall någon film på tv och om ett tag även sängen. känner mig fortfarande inte helt okej.