söndag, februari 28, 2010

S som i söndag.

18.51

gårdags kvällen blev inte riktigt som jag hade förväntat mig men ändå väldigt bra. fördrink, god mat, god efterrätt, trevligt folk och "Den glade mytomanen", som är ett jäkligt roligt spel för övrigt. vi drog oss iväg mot Harrys och vaktjäveln släppte inte in oss för en av oss var under 22 och för att tillägga fyller hon år om bara några få månader. men hon ringde till en kompis och bad honom prata med vakten och säga att vi var ett gäng och en under 22. vi gick dit och blev insläppta, hur jävla dåligt är inte det då? jag förstår mig inte på vakter, dem tror dem har lite mer makt än dem faktiskt har. när vi väl kom in så hade jag verkligen roligt, även om det bara blev en dryg timme där inne. sen hämtade Emil mig som den fantastiska man han är. tvättade bort sminket innan jag la mg och somnade väldigt fort. sov riktigt gott och vaknade utan att vara det minsta bakfull. och hur bra är inte det?

dagen har inte bjudit på särskilt mycket i mitt fall. promenad på förmiddagen och frukost efter det. sen har jag mest legat i soffan faktiskt. vi har varit en sväng och handlat också. det är ju söndag och då behöver man faktiskt inte göra så mycket enligt mig. har haft ont i huvudet idag med och det beror inte på bakfylla för jag har haft det så sen i torsdags. och det är inget vidare kul alls. ändå tycker jag inte att jag sovit, ätit eller druckit för lite. möjligtvis druckit för lite, det glöms liksom bort på jobbet.

ska äta min överblivna semla, från i fredags och bara slappa med datan framför tvn. ska även försöka göra relativt tidig kväll ikväll.

lördag, februari 27, 2010

göra natt.

00.12

man kan ju undra varför jag är vaken fortfarande, jag som var så himla trött tidigare ikväll. men jag började greja med en sak på datan och då har jag väldigt svårt för att sluta innan det är klart. håller på med skattjakten på Eniro och jag vill lösa ledtrådarna som finns tillgängliga. men nu börjar jag verkligen bli helt otroligt trött.

nu säger jag godnatt på riktigt. först ska jag släppa ut hunden en sista gång, så har jag lite större chans till sovmorgon.

fredag, februari 26, 2010

Krabbelurer.

20.39

är ensam hemma ikväll. rätt skönt ibland ändå. är mest trött ikväll i alla fall, ögonen svider en smula, blir nog inte upp till mitt i natten i alla fall. för inget kul på tv helller. har ätit krabbelurer till kvällsmat och det var riktigt mumsigt. har lite annat gott kvar också.
dagen i övrigt har varit tung måste jag säga (och veckan har varit låång). mycket att göra till följd av att vi var en man kort. man får slita så mycket mer då. lite beröm på fredags eftermiddagen gjorde saken lite bättre i alla fall, det gjorde mig glad. efter en lite längre arbetsdag än jag hade räknat med så for jag en sväng till systemet och handlade lite till imorn. väl hemma eldade jag lite och gick en runda med hunden runt byn (jag är så himla trött på att gå samma runda varenda dag). Emil kom hem och åkte nästan lika fort igen.

idag fick jag även prata lite med köksföreståndaren om lönen. blev inte klok på varför det skiljde så mycket på lönen på Linneberg och på skolan. hon sa att den alltid legat lägre där. men det är fortfarande lite skumt, båda lihgger ju i samma kommun och ag tycker det borde vara samma eller åtminstone ungefär lika. nog om det.

imorn ska jag ha sovmorgon och hoppas på att inte hunden börjar trampa på mig innan nio. måste nog ta tag i lite städning imorn. på kvällen är det middag hos en vän som har fyllt år och utgång på det. kommer bli en trevlig kväll.

nu väntar snart sängen för min del.

tisdag, februari 23, 2010

blablabla det rullar på.

21.27

längesen jag skrev igen. dagarna rullar på, ibland lite för fort. trots att jag slutar vid 2 den här veckan, så känns det knappt som jag hinner med något. i alla fall inte allt som jag vill göra.
idag blev det storhandling efter jobbet och med det en aning fattigare, men lönen kommer ju snart. ingen yoga idag heller på grund av rasrisk på hallen. men det blev en promenad runt byn i alla fall. tvättat och lagat middag har jag också gjort. rätt skönt att yogan inte blev av, har dragits med en halvjobbig huvudvärk idag och börjar nog bli förkyld på det. inget vidare alls, men hoppas lite sömn ska hjälpa.

förövrigt så är jag sjukt trött på snön nu. jag gillar snö, det gör jag, men nu får det faktiskt vara nog även för mig. är inte alls kul att köra bil i snökaos. låta bilen gå på tomgång i 20 minuter innan det ens är möjligt att få bort isen från rutan. slira på uppfarten och så vidare i alla evighet. det räcker helt enkelt.

nu är det dags för mig att krypa ner i sängen. natti.

torsdag, februari 18, 2010

torsdag kvällning

22.29

provar att blogga från Emils ipod när jag ligger i sängen. Är ensam hemma ikväll, inte så himla kul. Emil är hos sin mamma och är hundvakt. Det snöar åt helvete mycket ute nu och det gillas inte av mig längre. Hoppas det avtar lite så det funkar okej att köra imorn bitti.
Idag har det jobbats, åkte hem och gick en liten sväng med hunden. Sen var tanken att jag skulle åka och träna men då behagade inte bilen att starta. Körde lite gympa i vardagsrummet. Gav mig på att försöka elda (för femtielfte gången). Det gick faktiskt vägen och jag är grymt stolt och nöjd med mig själv.
Annars så har kvällen ägnats mest framför datan/tvn, ätit lite middag, bakat kladdkaksmuffins och diskat.

Imorn väntar jobb igen och efter det en sväng på banken för att växla in alla mina mynt och sätta in på kontot. Efter det tar jag helg. Den kommer vi spendera mestadels hos Emils mamma som hundvakter.

Nu säger jag godnatt och hoppas jag kan somna utan min kärlek i sängen.

onsdag, februari 17, 2010

middle of the week.

19.55

idag har jag jobbat, varit en sväng på banken och sen hämtat mina nya brills och jag känner mig riktigt nöjd. och jag ser bra ut igen :P skönt på jobbet utan chef, för dem tycks alltid ha något att gnälla över. lite, lite att göra idag och då blir det tråkigt. allt är städat för resten av veckan, vilket i och för sig är skönt. lagade lite middag idag också. panerad fisk, potatis och remouladsås.

igår hade jag namnsdag och som vanligt visste jag knappt om det själv. när Emil kom hem från jobbet hade han köpt en blomma till mig. det var hur gulligt som helst. och han är det bästa jag har <3

efter glasögonbetalningen idag är jag näst intill pank. ungefär 2 veckor till lön. ska växla in alla mina mynt jag har här hemma, för här gör dem ju ingen nytta ändå. och jag känner på mig att det är en hel del.

nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen eller upp i soffan och läsa mattidningen jag fick av Emil idag och nya numret av Allt om Mat.

måndag, februari 15, 2010

helhet.

20.46

blir bara en liten snabb uppdatering över helgen för jag är jättetrött ikväll.

i fredags bar det av hemåt till pappa, efter jobb och en dusch hemma först. hos pappa gjorde jag mig iordning för kvällen och sen blev det pastasallad, vin och massa musik. senare på kvällen blev det BLVD, inget höjdar ställe precis men jag hade roligt i alla fall. men det är ingen bra idé att ha högklackat när hela stan är full med is. jag är ett blåmärke rikare :P vid halv två tiden var pojkvännerna trötta och vi besämde oss för att ta kvart över tåget hem. väl hemma somnade jag så fort jag la huvudet på kudden. lördagen, till att börja med så sov vi till 2-tiden (så länge har jag inte sovit sen jag vet inte när), skönt var det. en dusch, lite frukost och sen var det dags att göra sig iordning för kalaset på kvällen. det blev lite vin, smörgåstårta och tårta/kakor. vid halv 12 så sa vi godnatt.
igår blev det också sovmorgon, vi är ju vana vid att Helmer går på oss vid åtta. smörgåstårta till frukost och sen tog vi vårat pick och pack och åkte hemåt. hade lite alla hjärtans dag-mys med tacos, lite godis och en film på kvällen.

idag har det varit jobb till halv ett. hem en sväng och en liten hundpromenad och sen iväg till gymmet.
nu ger jag upp datan för ikväll och går å lägger mig.

torsdag, februari 11, 2010

fullt upp.

20.19

har en liten kort paus i soffan nu och kikar på Glee och börjar känna mig riktigt trött. har lite kvar att göra innan jag kan inta sängen.
jobbet idag gick fint, önskar bara att jag hade ett par andra skor, som inte gör att jag får så ont i fötterna. efter jobbet blev det AF och det gick förvånansvärt fort, blev inskriven och fick pappret påskrivet, sen var det klart. så nu borde jag få mina pengar som jag ska. sen iväg till optikern och beställde glasögon. det blev två par och jag känner mig nöjd. handlade lite käk och for hem. blev en kort hund promenad, en maskin tvätt, paketinslagning och middag. packade väskan (nästan helt klart) och har nyss tagit ut min kaka ur ugnen. en chokladkaka till imorn kväll och till min kära syster. har hunnit med väldigt mycket idag tycker jag.

nu ska jag diska upp lite i köket och sen en dusch och rakning av benen. sen skulle jag tro att det inte är långt tills det blir sängen för min del.

onsdag, februari 10, 2010

mitt i veckan.

20.57

redan onsdag idag och jag förstår inte riktigt var veckan har tagit vägen. har varit rätt fullt upp men inte så mycket roligt att skriva om.

har jobbat och tränat. igår var jag hos optikern och kollade synen och kikade på bågar. fick med mig fem par hem så jag kunde fråga Emil lite grann och prova lite hemma. har två som jag tycker bäst om. hoppas på att 2 för 1-erbjudandet gäller på dem bara. annars har jag beslutsångest. har nämligen inte råd att köpa båda annars.

idag har jag i alla fall hunnit med jobb, träning, promenad och en maskin tvätt. och middag såklart, men det är ju varje dag.
imorgon är hela dagen fullspäckad. först jobb. en sväng till AF och lämna papper (och där vet ju ingen hur lång tid det tar). till optikern för att beställa bågar. handla lite. hem och baka en kaka och packa väskan till fredag.
på fredag åker vi hem till pappa och firar syster 20-års dag med utgång. så då är det bara hem från jobbet, duscha och iväg igen.

nu väntar sängen på mig känner jag. dags att göra den sällskap. godnatt.

söndag, februari 07, 2010

sunday.

20.39

dagen har rullat iväg. det blev en ganska lång sovmorgon imorse. frukost och en promenad i snön. har vi städat upp lite här hemma och kikat på en film i soffan. en bra söndag helt enkelt.

provade mina nya kläder idag som jag köpte igår. provade aldrig i affären för det var jättelång kö till provrummet. en av tröjorna kändes inte helt bra och jag kunde inte bestämma mig om den var bra eller inte. det var lite konstig form på den och jag såg mycket tjockare ut än vad jag verkligen är och det vill jag ju inte göra. frågade Emil och han fick det att inte alls verka så illa. så nu behåller jag den.

provade skorna med, men just nu kan jag inte gå i dem, har fortfarande ont i benet. hoppas det går över till fredag så jag kan använada dem då.

här är skorna i alla fall. dumt att jag inte tog bort prislapparna innan jag fotade. jag är mycket nöjd med mitt köp och dem är riktigt snygga på. kommer passa utmärkt på fredag. köpta på skopunkten, med det sagt, dem håller så länge dem håller.

nu ska jag krypa ner i sängen brevis min kärlek och kika på Spiderman 3. lagom avancerat ikväll.

lördag, februari 06, 2010

shoppingdag.

21.04

har varit en riktigt bra dag idag. jag fick min shoppingrunda precis som jag ville. jag drog runt Emil i nästan alla affärer jag vill gå i. men han gnällde inte :P. fick använt mig av mina presentkort. med mig hem fick jag ett par skor, högklackade (ska nog och troligtvis ingå i fredagens outfit). en ny bh, som passar till trosorna jag köpt innan. två nya tröjor, rätt vanliga men användbara. fick även köpt present till min syster och den är riktigt bra, ibland har man tur liksom. ordnat drickat till fredagens partajand. mycket nöjd med alla inköp.

sen har detgåtts en liten sväng med hunden. pratat en lång stund med mamma och lagat middag. ätit lite godis. nu är jag mest trött och tänker inte röra mig många mer centimeter idag. man blir trött av shopping. kanske blir en film med älsklingen. känner dock på mig att jag kommer somna innan den är slut.

imorgon blir det i alla fall ingen spinning för min del. har ont i nästan hela vänster benet. var ute på hundpromenad igår efter jobbet och Helmer drog iväg så jag stukade foten, gjorde jävligt ont då, men det mesta gick ändå över. men imorse när jag vaknade hade jag ont i vaden, låret och ljumsken och jag vet inte var det har kommit ifrån. så det är bäst att låta det bli bättre först. på måndag blir det gymmet igen. jag känner mig på G igen, känns toppen.

torsdag, februari 04, 2010

thursday evening.

20.25


behöver knappast skriva att det var en bra dag på jobbet idag med. lättare att köra bil med. efter jobbet blev det en sväng till banken, fixade en ny dosa, eftersom jag har slarvat bort den andra. en snabbis in på skoaffären, är på jakt efter några nya snygga skor att ha nästa fredag, och Åhléns. satte mig i bilen och körde iväg till gymmet. det var längesen nu och det var både välbehövligt och skönt. har bestämt mig för att verkligen, försöka!, få rutin på det nu.
sen blev det hundpromenad och middag. och tack och lov så har min onda hals gått över.

imorgon är det fredag och det är himla gott. ska försöka få till en lite shoppingtur i helgen, vill ha en hel del nytt och vill använda upp mina presentkort. och kanske, kanske ett spinningpass på söndag. men det visar sig. först av allt ska det bli lite sovmorgon på lördagen.

för övrigt, någon som har lite bra och roliga matförslag? jag lider av någon form av idétorka och känns som det alltid blir samma eller åtminstone liknande mat i det här huset. så förslag tack.

nu tänker jag faktiskt krypa ner i sängen, trots att klockan inte ens är nio än.

tisdag, februari 02, 2010

till min syster.

15.39

den här låten tillägnar jag min fantastiska syster. den påminner oss om after skin.



dagen har rullat på, på ett väldigt bra sätt. enda som var lite sämre är väl att det är lite slirigt på vägarna nu. handlade lite mat efter jobbet, och nu ska jag börja samla matkvitton i en månad, för jag tror vi har ett högt matkonto. gått en liten hundpromenad. pratade med syster. ska börja fixa middagen snart och ikväll är det yoga.


nu ska jag dra mig upp från soffan, innan jag blir ännu mer trött.
later.

måndag, februari 01, 2010

ny frisyr och trött måndagskväll.

20.45

förkylningen är på bättringsvägen, det är värst på mornarna och kvällarna. men på dagarna är det relativt bra, mest tät i näsan bara.

jobbet har varit bra idag, allt flöt på förvånansvärt bra faktiskt. slutade vid halv ett, som hela den här veckan. då blev det en sväng på lilla stan. handlade lite på apoteket och lite på mitt H&M-presentkort. det blev en kortärmad rutig skjorta, en topp och ett par trosor. ville egentligen ha bh:n som passade till trosorna, men den var konstig, min vanliga storlek passade inte alls och brösten typ vällde ut. så det blev ingen sån. sen blev det äntligen frisören. det var extremt välbehövligt och skönt. nu känns det fräscht och jag känner mig mycket fräschare, hela jag. riktigt nöjd är jag också.

imorn är det jobb igen, det känns bra att säga. resten av veckan har jag lite andra planer.
tisdag. jobb och yoga på kvällen
onsdag. jobb och cellprov, tänk så fantatiskt det är att fylla 23.
torsdag. jobb och träna.
fredag. jobb. inget annat planerat än så länge.
lördag/söndag. får se vad helgen bjuder på.

nu blir det nog sängen för min del. är trött i ögonen.