tisdag, oktober 26, 2010

Tatueringen och ny vecka.


21.03

Igår blev det som sagt tatuering. Det gjorde mycket mindre ont än vad jag mindes det. Jag är jättenöjd, det kunde inte ha blivit bättre. Tack som fan!

 Igår när den var nygjord och inplastad
 Idag

Igår simmade jag första gången på en vecka för att börja lite lugnt och för att jag inte hann med mera igår innan tatueringstiden.
Idag blev det ett pass på gymmet, det är dags att komma igång efter förkylningen. Fortfarande snorig men jag mår ju bra annars. 
Jobbet går mycket bättre nu. Fortfarande lite för mycket att göra, men jag gör det jag ska och resten får vara liksom. 

Är ensam hemma ikväll. Har diskat upp det mesta och lagat fiskgratäng. Riktigt god blev den faktiskt. Ska fixa ihop ett par matlådor och sen tror jag att det blir sängen för mig. Härligt värre. Natti.

fredag, oktober 22, 2010

Friday I'm in love.

20.46

Vilken bra dag jag har haft idag. Jag har varit chef och tycker att jag skött mig riktigt fint. Jobbade några extra timmar. Började jobba vid sju imorse, gick väldigt bra med tanke på att jag är bortskämd med att börja sent. Efter jobbet blev det en fika med Lena och jättegoda muffins. Hemma blev det hundpromenad i solen och det är rätt så kyligt ute. Emil gjorde hamburgare och jag intog soffläge. Blir tidig sänggång för mig ikväll, riktigt trött ikväll och längtar efter sängen. Det är bra härligt med fredag i alla fall!

Har varit extremt konstigt väder här i veckan. Minusgrader, sol och skrapa bilen på morgonen. Regn och plusgrader. Idag var det lite snöigt på morgonen, sen blev det helt grått på himlen och snön vräkte ner. Sen blev det sol. Lite för tidigt för snö tycker jag, inte ens november ju.

Har bokat tatueringstid idag också. Fick tid redan på måndag eftermiddag. Har äntligen bestämt precis vad jag vill ha och det kommer nog bli skitbra. 

Nu måla naglarna och sen tror jag inte jag orkar mer idag.

måndag, oktober 18, 2010

Måndagen är över.

20.22

Har haft en rätt okej dag på jobbet idag, trots förkylning och ont i halsen. Pallrade mig upp imorse trots att jag kände mig som ett vrak, somnade alldeles för sent igår också. Jag jobbar ju inte så många timmar och framåt dagen kändes det lite bättre. Fick order om att ringa doktorn, jag har ju haft ont i halsen så länge, kanske behöver nån kur penicillin. Så imorgon när jag vaknar är det jag som ringer doktorn.
Blev en liten sväng med hunden när jag kom hem, ingen längre sväng. Var riktigt ruggigt och allt ute. Har vikt lite tvätt och lagat middag. Tog en dusch med darling och sen var det jag som hoppade i mysbyxorna och dök ner i soffan. 
Mycket störande att K:t på min data är segt och jag måste trycka eller slå hårt på det för att det ska bli nån bokstav :P

Alldeles snart dags att krypa ner i sängen bredvid min kärlek.

lördag, oktober 16, 2010

Strålande höstväder och sjuk.

17.13

Idag har jag legat i soffan precis hela dagen. Har svinigt ont i halsen och hela huvudet dunkar lite smått. Dock ingen förkylning. Hösten sjukdom är här och det lär ju inte vara sista heller. Det är så jäkla trist bara, särskilt när det är alldeles strålande höstväder ute.

Igår var det en bra dag. Jobbade och tränade, helt fullt på gymmet och jag vill helst aldrig mer gå dit en fredagseftermiddag. Träffade Julia för en fika och en lite sväng på stan. Det var kul, det var ett par veckor sedan.
Träna skulle jag verkligen inte ha gjort. När jag kom hem hade jag ont i halsen och började känna mig risig. Gjort är gjort i alla fall. Blev varma mackor till kvällsmat och sen åt vi Ben&Jerry, direkt ur burken.

ska dra på mig lite kläder och smita ut med hunden en sväng. Lite frisk luft är aldrig fel.

onsdag, oktober 13, 2010

Lite höstdepp.

21.39

Har funderat mycket över det jag skrev igår. Helgen var liksom spännande, kul och det hände lite oväntade saker. Jag lider nog bara av en liten tillfällig höstdepp. Ingenting är roligt, allt är bara tråkigt, dumt och fult. Jag känner mig inte så älskad heller, har just nu ett väldigt behov av att bli sedd och älskad. Det är bara en period. Allt kan inte vara skimrande vackert hela tiden..

Jobbet går ganska så bra nu. Jag har börjat släppa saker och ting, jag kan ju faktiskt inte göra allt. Blev träning efter jobbet, körde skiten ur mig och det var precis vad jag behövde idag. Skulle vara duktig och köra en maskin tvätt. Skulle hämta tvätten och insåg att jag inte ens hade startat maskinen. Fick traska hem med min torra tvätt igen, blir tvättning imorgon istället. Snacka om en aning tankspridd.

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min lilla halv-sjukling och kika på det alldeles för pinsamma programmet "Kungarna av Tylösand"

tisdag, oktober 12, 2010

Amazing och lite djupa funderingar.


20.20

Vi börjar med helgen som jag fortfarande tänker tillbaka till och blir lycklig i magen. VOLBEAT var fucking amazing! och det finns inte så mycket mer att säga om det. Jag kan inte beskriva i ord hur bra det var liksom. Fick med mig en t-shirt hem också :) Den spenderade jag hela kvällen och natten i.
Efter spelningen blev det utgång till Sticky och det var minst sagt fullt ös hela natten och massor av trevligt folk. Det blev språngmarsch till tåget för att hinna med det sista hem. 

Lördagen spenderade vi i varsin soffa under täcket och glodde på tv. Härligt värre. Lagade middag och gjorde oss i ordning. Sen blev det förfest som var väldigt trevlig. Sticky för andra kvällen i rad. Dans, skitsnack, ett glas öl över benen och massor av skratt. Lika roligt om inte roligare än kvällen innan. Blev nattamat på donken och en taxi hem i den tidiga, kalla höstmorgonen. Tack syster för att du förgyllde min helg!








Ibland börjar jag fundera över vad jag verkligen känner och vill med mitt liv. I helgen när jag var hemma då önskade jag nästan att jag bodde i Göteborg igen. Men samtidigt har jag det bästa som finns och näst intill allt jag önskar mig. Ibland vill man bara ha något mer. Lite spänning. Borde jag skämmas för att jag känner såhär??

Ikväll tror jag att det blir tidig sänggång för min del. Vilket betyder snart. Har i alla fall fått gjort lite grann idag. Tvättat en maskin. Gått en promenad i det soliga höstvädret. Lagat middag och diskat upp lite.

fredag, oktober 08, 2010

Tonight is the night.

12.02

Nyduschad påklädd och lagom fixad. Väntar på att sticka iväg till Kållered och möta upp syster. Ska handla middagsmat och gå på systemet.

Ikväll är det VOLBEAT och innan dess så ska det lagas middag, ätas och vi ska göra oss awsome. Sticker iväg redan vid sex-snåret. Vi har ståplatser och har ingen lust att hamna längst bak. Herregud, det är ikväll, som jag har sett fram emot den här dagen och nu plötsligt är den här. Var ett halvår sen vi köpte biljetterna :) Efter spelningen blir det nog en utgång också, får se hur länge vi orkar med.

Igår på pendeln hem hit till pappa fick jag en väldig trevlig och otippad överraskning. Min fina Johanna klev på tåget. Vi har inte setts på alldeles för länge, men det kändes ändå som det inte var särskilt längesen. Det var trevligt i alla fall <3

Nu är det dags att sticka iväg.

onsdag, oktober 06, 2010

Mitt i veckan.

21.46

Nu har jag fått tillbaka mitt humör igen.
Har haft en riktig skitdag på jobbet idag. Jag vill inte gråta när folk ser, men idag gjorde jag just det. Helt fruktansvärt mycket. Jag fick äntligen ur mig allt som har tyngt mig så länge nu. Det var skönt. Jag ska sluta vara så snäll och inte tro att jag kan göra allt, för alla hela tiden. Jag måste tänka på mig själv i första hand.

Kom hem och gick en promenad med hunden. Riktigt höstväder och kallt också. Var barnvakt en stund och det var inte särskilt ansträngande, barnet sov större delen av tiden.
Har börjat packa min väska för helgen. Har lite beslutsångest över vad jag ska ta med mig och vad jag har lust att ha på mig i helgen. 

Fortsätter packandet imorgon efter jobbet. Ska hämta ut tågbiljetterna också. Vid sex så åker jag mot Göteborg och syrran! Vad jag har längtat.
Nu blir det sängen för min del. Mysa lite med kärleken och kika på tv.

måndag, oktober 04, 2010

Måndag.

21.15

Varför är det alltid så svårt att somna på söndagar!? Hur trött jag än är så kan jag inte somna ändå, vrider och vänder på mig. Klockan blir ju oftast efter tolv innan jag somnar.

Imorse tog jag mig upp ur sängen vid halv sju, trots att Emil skulle stanna hemma. Fixade frukost, drog på träningskläderna och åkte iväg till  gymmet. Jobbade. Åkte hem, kröp ner i soffan bredvid Emil och somnade lite. Skönt var det. Sen drog jag med mig Emil och storhandlade. Det var ekande tomt i både kyl och frys, så det var välbehövligt. Hemma igen blev det lite snabblagad middag, inget att skryta med precis, men jag blev mätt och fick matlåda.

Sen var det jag som slängde mig ner i soffan och jag äter kladdkaka direkt ur formen. Fint ska det vara, måndag och allt.
Tre dagar kvar på jobbet nu och sen tar jag långhelg!

Imorgon blir det inget tränande på morgonen. Kanske lite simning efter jobbet. 
Nu boka tågbiljetter till torsdag :)

söndag, oktober 03, 2010

You´re amazing just the way you are.

20.30

Söndagskväll och jag känner inte av någon form av söndagsångest. Jag har helgen att se fram emot, något så enormt.

Igår var det dop. Det var trevligt, god mat och goda tårtor. På vägen hem sov jag nästan hela vägen. Brukar inte gå upp så tidigt på lördagar, jag sover gärna om jag får. Hade på mig min nya klänning (det händer inte alltför ofta), leggings, stövlar och lockat hår :) Kände mig verkligen fin! Det blev tidig sänggång igår och vi var som ett gammalt pensionärspar :P. Men vad ska man göra om man är trött?

Idag blev det i alla fall sovmorgon till halv tio. Skönt som tusan. Var ute en sväng med hunden och Emil, det var blåsigt och inte alls särskilt skönt, fick örsprång. Har bakat lite. Kärleksmums och kladdkaka, från min nya bok. Följde med L, C och T på skogspromenad. När vi kom hem igen hade vi varit ute och gått i 2,5 timme. 
Lagade blomkålssoppa till middag och sen placerade jag mig i soffan och tänkte inte göra något mer alls. 

Snart blir det sängen för min del. Börjar halv tio i veckan men har tänkt ta mig upp och masa mig iväg till gymmet innan jobbet. Det är skönt när det är gjort!

fredag, oktober 01, 2010

Fredagsfeeling.

20.43

Känns som att veckan bara har rusat iväg. Bra men jag har inte riktigt hunnit med saker som jag borde gjort. Hur som helst så är fredag alltid uppskattat.

Veckan på jobbet har varit bra. Det börjar gå bättre nu, och vi har fått öka upp en timme den ena veckan. Trots det så får jag göra ganska så mycket extra. Jag kämpar på. Idag när jag gick från jobbet så var jag helt slut och hade lust att åka hem och lägga mig på en gång. Kom hem och tog en långpromenad i skogen med hunden. Plikten kallade. Skönt var det i alla fall och kände mig lite piggare efteråt. Pizza till middag och lite godis. Känner mig sjukt mätt och lite lite illamående :P

Har varit på gymmet två gånger den här veckan och simmat en gång. Halsontet smög sig på igen och då kändes det inget vidare. På måndag är jag på't igen, hoppas jag. Nästa vecka kan jag inte och vill jag inte vara/bli sjuk.
Imorgon blir det ganska tidig uppgång. Dop, utanför Tidaholm (tror jag det var), för Emils kusinbarn. Blir nog jättebra. Ska kolla över kläderna innan sänggång och måla naglarna. Tror inte att det blir så sent ikväll, trött är jag.