måndag, januari 31, 2011

Huset är vårat.


Idag var vi på banken, skrev på dem sista papprena, betalade och fick nycklarna till huset. Det var en helt otrolig känsla att gå in i sitt alldeles egna hus. Vi gick runt i huset en stund och bara kände in oss. Det känns verkligen helt rätt och jag är otroligt glad.
Vill bara flytta in på en gång helst.
Imorgon blir det jobb och antingen träning eller en runda till huset med några lådor. Kanske till och med lyckas klämma in båda.

onsdag, januari 26, 2011

Onsdag.

20.50

Jag har väl egentligen en miljon grejer att göra. Just ikväll så har jag inte lust med nånting och dessutom har jag huvudvärk.

Innan jobbet imorse blev det en timme på gymmet och när jag kom hem blev det en promenad i solen med hunden. Sen började jag snickra ihop kvällens middag, kålpudding. Första gången jag gjorde det själv och den blev riktigt god.
Annars så vet jag inte riktigt vart dagen har tagit vägen, den har liksom bara gått sen jag kom hem. Jag har i alla fall diskat helt otroligt mycket.

Det är fyra ynka dagar tills vi får nyckeln till vårat hus. Jag har fortfarande miljoner grejer att packa. Det tråkiga är att det typ bara är jag som har packat än.

Nu är det dags för sängen alldeles strax. Imorgon är det jobb och jobbcoach.

söndag, januari 23, 2011

Ordningen är återställd.

18.10

Precis slängt in en skaldjurspaj i ugnen. Insåg att det återigen var en dryg vecka sen jag skrev sist, men jag antar att det blir så ibland.

Har varit en tur till helvetet och vänt. Började känna mig lite konstig i magen i torsdags efter lunch. Mådde rätt kasst och sov i soffan hela eftermiddagen. Försökte äta lite och kräktes upp allt jag hade ätit. Sen hade jag en helvetesnatt, vred och vände på mig och mådde illa. Det var bara att stanna hemma från jobbet i fredags, dels för att man måste men dels för att jag var som ett vrak. Jag spenderade hela fredagen i soffan och lördagen för den delen också.
Idag börjar jag känna mig som mig själv igen. Lite seg dock. Har packat lite, varit ute på långpromenad och handlat.

Imorgon är det en vecka tills vi får nyckeln till vårat hus. Det känns inte riktigt verkligt än faktiskt. 

Förresten så har jag blivit riktigt duktig med träningen. I veckan så tränade jag tre gånger och några promenader på det. Dessutom så var jag där vid sju på morgonen, jag som inte är särskilt morgonpigg ens.

Nu blir det mat. Sen blir det soffan med godis och kola.

lördag, januari 15, 2011

En liten paus.

17.18

Har faktiskt fått en hel del packat idag, när jag väl tog tag i det, men det är inte särskilt roligt. Nu har jag tagit en liten paus och grejar lite bland mina fotoalbum. Beställde ju hem 100 kort gratis för att göra ett album om 2010.
Annars så har jag inte gjort mycket idag, har inte ens varit utanför dörren. Det kanske skulle sitta bra med en liten kvällspromenad.

Veckan har gått rätt så fort. Lite rörigt, ny personal och allt som vanligt igen efter jullovet. Annars har jag hunnit med tre mornar på gymmet, lite promenader och en mycket trevlig eftermiddag med fika och lite shopping med Julia. Ibland behövs det lite omväxling.
Imorgon blir det mat och "paketspelet" hos Emils mamma, med resten av hans familj. Skönt med ytterligare lite avbrott.

Det är mycket nu med huset. Såklart all packning som ska göras. Men även ungefär en miljon papper som ska skrivas på, till alla försäkringar och annat. Har även bytt fack och det är inte det enklaste. 

Nu blir det en promenad med hunden.

fredag, januari 07, 2011

Alldeles vardagligt bara.

20.22

Oj, vad jag plötsligt inte alls visst vad jag skulle skriva, det blev liksom blankt.

Hur som helst den här jobbveckan har gått i ett nafs. Bara tre dagar dock. Har även hunnit med en sväng till banken och fixat lite med försäkringar och annat även varit på gymmet två gånger. Röd dag igår och idag lyckades jag ta ledigt igen. Skönt värre. Igår blev det inte mycket gjort, bakade pizzabullar och browniemuffins med nougat och vit choklad. Idag blev det en lång promenad med Emil, L&C och hundarna. Rätt så skönt faktiskt. Annars så har jag bakat kanelbullar idag.
Funderade på att rensa i lite kartonger nu innan flytten, men det blev inte mer än en tanke :P

Imorgon ska vi en sväng till huset och träffa säljarna. Ska faktiskt bli spännande att se huset igen. Sen har vi inga mera planer för morgondagen. Men det finns ju alltid något att göra. 
På söndag bär det av till mamma. Vi ställde in igår för det var ett otroligt snöande här och vi tyckte det var onödigt att köra. Andra gången vi ställer in, så på söndag hoppas jag verkligen det blir av.

Ska se till att framkalla lite bilder från det fantastiska 2010.
Kanske kanelbulle med mjölk nu?!

lördag, januari 01, 2011

Välkommen 2011!

21.30

Första dagen på det nya året är snart förbi och jag sitter och äter resterna av chokladmoussen från igår.
Hade en otroligt lugn nyår igår. Bara jag och Emil. Snickrade i alla fall ihop en trerättersmiddag. Blev avokado med lite röra till förrätt, pasta med kyckling, soltorkade tomater och spenat till varmrätt och till efterrätt bjöds det på chokladmousse, vit chokladmousse och överst passionsfrukt. Riktigt gott blev det. Några flaskor vin blev det och ostbågar och chips. Vid tolvslaget stod vi ute i storm och duggregn, drack lite mousserande, tittade på lite fyrverkerier och såklart en nyårspuss. Strax efter två kröp jag ner i sängen bredvid min kärlek som redan hade somnat.
Idag blev det lång sovmorgon och sen en halkig promenad i det fina vädret.

Nyårslöften har ju funderat lite över. Jag har nog tre i år. Får se om jag lyckas hålla dem, kanske ska sätta lappar i hela huset :P
1. Börja äta bättre. Trappa ner på sötsaker och annat jag tycker är gott. Bara en gång i veckan, att sluta helt blir för tufft.
2. Bli ännu bättre med träningen.
3. Försöka ta mera kort och ta med mig kameran oftare.
Mitt "nya" liv börjar när helgen är över.
Nu ska jag lägga över lite bilder till skivor.