måndag, maj 30, 2011

Ny vecka, nya tag.

20.17

Ännu en ny vecka har tagit sin början. Helgen var bra. I lördags var det bio x2. Baksmällan 2 och Pirates of the Caribbean i 3D. Varit i säng innan tolv hela helgen, har varit helt slut. 
Hela söndagen spenderades hos mamma. Hade med mig en fantastisk god tårta också. Regn hela dagen, trist men roligt att träffa mamma och syster igen <3

Idag har det varit en låång dag. Imorse innan jobbet blev det träning. Efter jobbet hade vi möte, i två timmar och jag hade en jobbig huvudvärk. Vet inte om jag blev så mycket klokare egentligen. Blev erbjuden ett 50% vikariat fram till årsskiftet, samma som jag har nu alltså. Ska på arbetsintervju nästa vecka och hoppas att det leder nånstans. Men jag tackar ja till mitt nuvarande och säger upp mig om det går vägen med något annat. Jag håller mina tummar!

Två jobbdagar kvar på den här veckan och sen väntar fem dagars ledighet. Så otroligt skönt. Slippa tänka på jobbet ett par dagar.
Nu blir det lite kvarbliven rabarber och jordgubbspaj med vaniljvisp.

torsdag, maj 26, 2011

Down and low.

20.07

Den här veckan har varit lite jobbig, det är tungt med jobbet nu. Att inte veta så mycket. Fick papper i veckan om att min anställning upphör (det visste jag redan, men att få det på papper) det kändes jobbigt och jag har ärligt talat känt mig lite deppig.
Har velat framåt tillbaka en del, räknat på löner, bensin och annat. Om jag ska jobba två veckor under sommaren eller inte. Nu ska jag göra det (som det ser ut nu), jag får gå upp i heltid, det känns bättre, men fortfarande inte helt bra.

Idag har jag hunnit med jobb, träning, promenad, tvättat och sen klippt gräset. Lagade middag, var galet hungrig och blev tjurig. Som sagt jag är lite ur gängorna. Synd att det går ut över min kärlek.

Skönt det är fredag imorgon. Det behövs helg nu. Helgen är planerad, saker jag vill göra men ändå planerad. 

Nu blir det lite soffmys med älsk.

måndag, maj 23, 2011

Måndagen är över.

20.55

Första dagen på veckan så gott som avklarad. Skönt det. En aning rörigt på jobbet. Väl hemma har jag hunnit med en del, tränat, gått promenad, grejat lite i trädgården och fixat mat, slog mig just att jag glömt hänga upp tvätten.

Helgen var fin. Fredagen spenderades ensam hemma med ett par avsnitt Glee innan en full Emil dundrade in genom dörren.  
I lördags grejade jag lite i trädgården och gick promenad. På kvällen var Emils kompis här, åt grillat, drack lite grogg och kikade på film. 
Gårdagen var ungefär som dagen innan. Prickade in regnet när jag tänkte gå promenad på eftermiddagen. Sen blev det ett otroligt åskväder som höll på över en timme. Bakade en ny kaka och sen ett avsnitt "Sons". 
Mycket bra helg i alla fall, skönt att göra vad man känner för.

Nu är det dags att hänga upp tvätten och snart sängen för min del. Känner av en smula huvudvärk. 

onsdag, maj 18, 2011

Round it goes.

20.53

Strax blir det Greys Anatomy och kladdkaka. Jag vet att jag skrev att jag behöver tappa ett par kilo, men vad fan.

Hittills i veckan har det hunnits med träning, promenader och lite annat som måste göras. Det rullar på. Regn och sol om vartannat. Imorse startade inte bilen, Emil hade glömt telefonen hemma. Fick i alla fall tag i honom och jag kunde ta hans bil. Väl hemma från jobbet igen, då ville bil-fan starta efter lite bankande. Skulle jag vinna mycket pengar, då skulle jag betala av på lånen och köpa mig en NY bil. Utan problem, som jag kan lita på.
På jobbet får vi fortfarande inte så mycket veta. Kvar får jag inte vara, frågan är vilka tjänster som kommer ut och ifall jag vill ha någon, mer än halvtid. Har sökt lite andra jobb och håller tummarna. 

Längtar till sommaren. Peace&Love är nästan det enda jag tänker på. Sex veckor kvar och jag är taggad till tusen. Vill redan börja skriva packlista och grejer :P

fredag, maj 13, 2011

Friday night.

22.53

Fredagen närmar sig sitt slut för min del. Alldeles snart sängen.
Idag fixade jag egengjorda kyckling "nuggets", ris och vitlöksås. Till det ett stort fat med grönsaker att dippa. Mumsigt värre! Kvällen har spenderats i soffan med Emil, mest zappandes mellan alla olika kanaler men det är inte så dumt det heller.

Imorse insåg jag en jobbig sak, som jag faktiskt skäms lite för. Jag är jätteglad för att min syster (äntligen) har hittat något som hon verkligen trivs med och tycker är roligt. Men samtidigt så är jag lite avundsjuk. Pinsamt men sant. Jag gillar också bilar, varför har jag aldrig gjort något sånt!? Men samtidigt så gillar jag verkligen att laga mat. Jag antar att jag inte vill vara sämre än henne. Fy fan vad jag är barnslig. Det går över.  

Nu blir det sängen. Ska läsa en liten stund och sen sova. Natti.

Torsdagkväll.

20.24
Otroligt skumt, det här skulle ha publicerats igår, men det var spårlöst borta och sen plötsligt tillbaka igen. Nu finns det i alla fall, men det är fortfarande lite konstigt.

Har varit helt galet trött i två dagar nu. I tisdags somnade jag i soffan vid nio och igår ännu värre, somnade strax efter åtta, sov till tio, gick och la mig i sängen och somnade igen. Helt otroligt. Idag känner jag mig i alla fall utvilad.

Har varit varmt väder i veckan, men lite växlande ändå. Kom lite regn igår och idag. Skönt att fräscha upp luften lite. Tror att pollen är en av anledningarna till att jag varit så trött.

Tränat tre gånger den här veckan och promenerat ännu mer. Jag behöver gå ner i vikt! Vågen står på 80+ och det är alldeles på tok för mycket. Jag har dålig karaktär, det är så det är. Jag jobbar på det. 

Redan fredag imorgon, jag undrar var veckorna tar vägen. Blir jobb, kanske en sväng på staden och lite mathandling. Är sugen på grönsaker och dipp.

Nu ska jag gotta mig med min nya mattidning.

måndag, maj 09, 2011

Let's twist again.

21.13

Vilken fantastisk helg jag har haft! 
På fredagen blev det en lite halv spontan utgång, efter lite barnvaktande, kebabätande och vindrickande. Mycket trevlig kväll och kul som vanligt. 
I lördags blev det långfrukost, en liten shoppingrunda med lite fynd och ett bröllop på det :P Det blev lite sol på baksidan. Grillat på altanen med hela familjen inklusive farmor&farfar. Riktigt trevligt att alla var hemma för en gångs skull :) 
Blev ett par glas vin och två rosa pantern, när vi gjorde oss i ordning för ytterligare en utekväll. Korkskruvade hela håret, det tog en timme, men jag kände mig som en prinsessa. Hade en helt fantastisk kväll, helt otroligt roligt. Blev ett par drinkar och ett par cider. Perfekt kväll!
Söndagen spenderades både inne och ute. Gjorde väl inte särskilt mycket alls. Framåt kvällen blev det hemgång igen. Tyvärr så blev det väldigt lite bilder trots att kameran var med överallt.

När jag kom hem igår, då stod den efterlängtade soffan äntligen på plats. Tur att jag har en så fantastisk man.




Idag har det hunnits med en hel del. Jobb, gym, lunch, promenad i solen, dusch och sen har jag haft en riktigt trevlig kväll i Herrestad på ett café med folk från jobbet. Var inte hemma förrän vid halv nio-snåret. 



torsdag, maj 05, 2011

Ändrade planer.

21.09

Planerna, eller dem icke befintliga planerna för helgen ändrades helt plötsligt. Ett sms från syster och funderingar hela dagen. På kvällskvisten bestämde jag mig för att åka hem (till pappa), över helgen. Träffa syster, först och främst och resten av familjen. Var två månader sen jag var hemma senast.

Bokade biljetter lite snabbt och slängde ihop lite nödvändiga saker att ha med mig. Höga klackar och party-outfit :P Spontana saker is the shit! Hinner inte fundera så mycket och det blir nästan alltid bra.

Kommer att bli en super bra helg. Ser verkligen fram emot den. Åker imorgon efter jobbet.

Nu blir det tv, eller ett Sons-avsnitt med Emil.

onsdag, maj 04, 2011

In the middle.

20.42

Redan mitten på veckan och jag har hunnit med en hel del faktiskt. Humöret och dagarna har varit bra, vädret har gett mer att önska om man säger så. Det har blivit en eftermiddagsträning och en morgonträning, imorse. En ifyllning av tatueringen. Promenad i snö/hagel, i maj, vad hände där!? Lite dammsugning, matlagning, jobbsökning, tvättning. Efter middagen idag så slängde jag ihop lite maränger av några överblivna äggvitor.

När jag kom hem från jobbet förut vart jag helt galet trött och hade kunnat somna sittande om jag suttit kvar i soffan. Tog mig i alla fall i kragen och tog en promenad med Helmer. Piggnade till rätt ordentligt faktiskt.

Inga planer resten av veckan alls. Förutom jobb och träning. Hoppas på bättre väder, då blir det kanske lite fönsterputsning och rensning bland hallonen. 

Nu blir det Greys och sen sängen.

söndag, maj 01, 2011

I ett swisch!

19.32

Jag har tänkt och tänkt att jag ska skriva, vips så är det söndagskväll igen. Otroligt vad tiden går fort. 

Veckan har bjudit på strålande väder och nästan sommarvärme. En dag kortare och det har gjort mig lite förvirrad. Har gjort det vanliga men försökt att vara ute och njuta av vädret lite mer.

Fredagen var härlig. Mötte upp mamma i Borås efter jobbet. Det blev lite shopping, massor av prat och sen bjöd hon på middag på en restaurang. Åt pasta med oxfilé och massa gott och tryckte i mig en tiramisu-tårta efter det. Restaurang Oliven, värd att besökas igen.

Lördagen spenderades ensam hemma. Fick gjort en hel del grejer. Gick långpromenad. Körde iväg återvinning, handlade lite nödvändigheter och sen lite mat. Tvättade och låg ute en stund i solen innan det blev för kyligt. Avslutade kvällen med ett par avsnitt Glee och Ben&Jerry's. Emil kom hem och det blev ett avsnitt Sons of Anarchy.
Idag blev den en lång sovmorgon och sen har jag inte gjort nånting alls i princip. Vikt ett jätteberg tvätt och stoppat in i garderoberna. Det är väl det jag har åstadkommit idag. Lagat mat också såklart. Ibland får en ha sådana dagar. Rätt skönt också faktiskt. Regnat och varit lite kyligt, då behöver en inte vara ute heller.

Förresten så har jag inhandlat två biljetter till Peace&Love-festivalen. Det blir jag och syster som åker och jag är grymt taggad. Fantastiska artister. Flera favoriter. Härligt att ha något att se fram emot.