söndag, juni 24, 2012

Ingen sommar i sikte.

19.55

Midsommarhelgen har nästan passerat förbi helt nu med tre dagars välbehövlig ledighet.

Torsdag eftermiddag/kväll gick åt till att förbereda midsommarkalas och städa. Somnade i Emils knä vid halv nio.


Fredagen så blev det att förbereda det sista och fixa i ordning mig själv. Vädret var lovande och bjöd på sol och värme. Klänningsväder med andra ord.
Syster kom hit, bestämt i lite sista stund men hur trevligt som helst. Vi blev tolv personer allt som allt, riktigt trevlig och tur vi hade införskaffat oss ett partytält för det kom en hel massa regn.
Blev en väldigt trevlig kväll, jag hade pysslat ihop potatissallad och sallad och alla hade med sig kött att grilla. Till kvällen hade jag fixat ihop Pavlova som jag spritsade grädde på och la jordgubbar ovanpå. Jag tror att det var uppskattat i alla fall.
I säng kom vi vid tre-snåret ungefär och då hade jag huvudvärk. 

Blev inte många kort tagna men får tolka det som att det var en bra kväll.

Igår var det trötta klubben här hemma. Varvade tv-tittande med att sova lite i soffan. Blev lite piggare med lite frisk luft, glass och städning. Sen bjöds det på spaghetti och köttfärssås till middag. Syster åkte hem sent, jag tittade på fil och Emil sov i soffan.

 Idag tog jag sovmorgon. Har vikt ett extremt berg med tvätt och städat i garderoben så känner mig rätt nöjd. Regnat mest hela dagen har det gjort också.
Emil har lagat middag och jag har slängt ihop en hel långpanna med kladdkaka av lite överblivna äggulor.

Nu blir det film med min fina man <3

måndag, juni 18, 2012

Måndag kväll.

21.41

Är måndagstrött. 

Har haft en superbra lördag-söndag med syster. Många mils bilåkande, lite shopping, musik och massa skratt.
Powernap, middag för två på restaurang, drinkar, vin på en uteservering och bara må väldigt bra och njuta med finaste syster.

Igår blev det film, glass. En spontantripp till mamma med jordgubbar, melon och glass. Sen bar det av hemåt igen till mitt fina hus och mina älsklingar.

Nu ska jag leva på den här helgen ett par dagar. 

3 dagar kvar på den här arbetsveckan nu. 


lördag, juni 09, 2012

Förkylning från helvetet.

16.19

Är sjuk nu igen, eller igen och igen. Var i mars senast. Så när den här är över hoppas jag att jag klarar mig hela sommaren.

Emil har ju varit förkyld och lite krasslig. Jag har mått fint, sprang ju inte onsdags och allt. Började bli lite förkyld i torsdagskväll. Gårdagen var helt okej, jobbade och gick långpromenad med Helmer. Vilade lite och duschade för att sen åka på bio, jag frös och om vartannat var jag helt kokhet i ansiktet. Tog tempen när vi kom hem, 37,2 är rätt mycket när man ligger på 35 annars. Det blev bums i säng.

Med andra ord har det inte blivit mycket gjort idag ,missade chansen att följa med till Ullared, lite tråkigt. Hoppas Emil har köpt nåt gott till mig.

Har pratat med både pappa och farfar om deklarationen, förstår verkligen inte men tycker att dem har gjort fel. Rent spontant känns det så bara. 

Nu blir det lite pizza som min fina kom hem med.


torsdag, juni 07, 2012

Spring för livet.

19.40

Drog på mig träningskläder och joggingskor och gav mig ut på en liten tur igår kväll. Sprang 3 km utan att stanna eller gå nånting och känner mig otroligt duktig. Har fortfarande en aning svårt med motivationen.

Idag däremot är jag jätte tät i näsan och har en början till halsont, skippade träningen och klippte gräset istället.

tisdag, juni 05, 2012

7 år idag!

19.36

Idag har jag och världens bästa och finaste Emil 7-årsdag. Det är helt otroligt egentligen. Det känns som om vi har varit tillsammans för alltid och samtidigt är jag inte särskilt gammal. Han är det bästa jag har och vet nog inte vad jag skulle göra utan honom. 

Jag blir lycklig av att få åka hem till honom varje dag efter jobbet, jag längtar efter honom när jag är bort och jag älskar att gå och lägga mig bredvid honom på kvällarna.

Jag älskar dig mest av allt!

5 juni.

19.07

Jag är inne i en period där tiden går så otroligt fort men ändå får jag i princip inte gjort någonting alls här hemma.

Annars så var det full fart i helgen. Nya fönster skulle sättas i på nedervåningen och jag skulle fixa käk till jobbarna. Det blev hur bra som helst, fattas bara lite foder och grejer nu.

I söndags åkte vi till Jönköping och Ikea, fick äntligen köpt ett skoskåp och en tavellist. Skoskåpet tog mer eller mindre hela kvällen att bygga ihop. Fick ett litet psykbryt ett tag och slet sönder en grej, men det funkade ändå. Är hur nöjd som helst med det och det slukade alla skorna i hallen i ett nafs och det såg plötsligt nästan välstädat. Nu har jag börjat tömma den gamla byrån, vad mycket saker vi har! Får se vad vi gör av den sen.

Sitter och hänger i soffan, nyduschad med lite huvudvärk. Väntar på Emil sen ska vi ner till samhället, käka lite och dricka lite med ett par av Emils kompisar.

Dags att klä på sig.