torsdag, augusti 30, 2012

Torsdag.

19.59

Det är mycket på jobbet nu. Har varit iväg på en del grejer och det här stressats en del. Det gnälls och klagas och blir allmänt dålig stämning och jag har ingen lust att gå dit. Men jag sköter mitt på bästa sätt.

Har kommit igång med träningen ordentligt igen efter ett alldeles för långt uppehåll. Har blivit tre gånger den här veckan och det känner jag mig nöjd med.

Idag var det även bilbesiktning och den gick igenom utan större problem vilket var superskönt.

Ska försöka skriva lite mer i helgen. Då jag är helt ledig utan planer. Skönt och äntligen. Var längesen jag var helt hemma en helg.

Nu väntar tvätten och sen sängen.

måndag, augusti 20, 2012

Mormor.

19.46

Min fina mormor har blivit sjuk och mamma tror inte att hon klarar sig igenom det här. Det känns så sorgligt. Det blev en väldigt oplanerad sväng dit igår på förmiddagen för att få hälsa på henne. Det märkliga var att hon tycktes komma ihåg vem jag var vilket hon inte har gjort på flera år. 
Har inte inte träffat henne på flera år, för det har inte känts meningsfullt när hon inte har vetat vem jag varit, det har bara känts jobbigt. Men när jag var liten var hon min "bästa" vän och vi hade så mycket roligt ihop.
Det gör ont i mitt hjärta av att tänka på det och  det är sorgligt bara

fredag, augusti 17, 2012

Augusti-helg.

21.06
När man inte gör sånt som man har gjort i flera år innan på exakt den här helgen. Då känns det konstigt.

Sitter i soffan. Känner mig lite rastlös och ångrar lite valet att inte åka till Vallåkra med syster i år. Det känns så konstigt att inte vara där.

För helgen finns inga planer, bio imorn kväll, har inte jätte stor lust men har ännu mindre lust att sitta själv hela kvällen.
Får se om det bjuds på något annat, är sugen på utflykt i alla fall.
Det ska nog bli sommarväder, hoppas det.

Jag vill ha mer sommar och mer semester. Mer varma kvällar, vin och crusing. Jag är inte färdig med det än!

söndag, augusti 12, 2012

En fin helg.

18.53

Har haft en hel helg med syster. Hon kom i fredags och då åt vi våfflor och bara myste. Blev en ganska tidig kväll för jag hade huvudvärken från helvetet.
Igår åkte vi iväg på förmiddagen, tog en tur förbi Halmstad, för lite shopping och lunch på Harrys.

Fortsatte ner till Ängelholm, tog en tur i staden och åt glass. Vidare ner till havsbadet där det ett tag senare skulle bli Takida-spelning. Det var helt otroligt bra, med blandning av gammalt och nytt. Enda minuset var att det var lite kort. Hela dagen bjöd på sol och sommarväder, precis som vi ville ha det och hade önskat oss.
Vid halv tolv var det dags att sätta sig i bilen och köra dem dryga två timmarna hem. Med ett stop för lite mat.

Det blev en helt fantastisk dag, kväll och natt. Tack syster!
Idag har det inte blivit många knop. Legat i soffan mest hela dagen. Fixat middag och gått en runda med Helmer. Syster har också kommit sig hem och jag har ätit lite godis.



Imorgon börjar en ny vecka. Redan andra veckan efter semestern.

måndag, augusti 06, 2012

Back to work.

20.50

Idag var det dags att gå tillbaka till jobbet igen efter 4 veckors semester. Igår kväll var det ångest och imorse också. Sen gick det bara ett par timmar och det var som att det aldrig hade varit semester. Skönt att börja lite lugnt i alla fall.

Tycker dock att det är lite deprimerande, för jag tycker det känns som att när semestern är slut så är sommaren också slut. Jag är inte färdig med sommaren än.

Tur det finns lite att se fram emot i alla fall. På fredag kommer syster hit och på lördag förmiddag gasar vi söderut till Ängelholm för att se Takida på kvällen :) Kommer bli grymt som vanligt. Hoppas på lite sommar väder också eftersom det är ute.

Har spöregnat halv dagen idag och det har ju inte gjort någonting alls faktiskt. Blev en lite runda med Helmer, invigde min nya regnkappa också. Sen rann det vatten ur diskmaskinen och det var mindre roligt. 
Sen blev det lite bakning för min del också.

Nu väntar sängen på mig alldeles snart och kanske ett avsnitt Grimm.

torsdag, augusti 02, 2012

Fisketur.

00.09

Hela eftermiddagen och kvällen har jag och Emil varit ute på sjön och fiskat. Var inte hemma förrän efter tio.
Metade mest, men drog även upp min allra första gädda någonsin på drag.

Blev även lite fikapaus där ute i båten.

Bra dag!
Nu. Dags att sova!