söndag, januari 27, 2013

Sunday evening.

19.14

Så närmar sig den här helgen också sitt slut, tänk att helgen går så himla fort.

Jag har äntligen hunnit med att baka, cookies och kladdkaka med marianne igår. Idag blev det blondies med hallon och det doftar ljuvigt här nu.
Var ensam hemma hela dagen igår också och skrotade mest runt här hemma i min fantastiska mamma-stickade tröja och smågrejade. Avslutade dagen med en pizza och filmen Bridesmaides.
Emil kom hem och det blev en film till i soffan. Mysigt. Sen blev vi tyvärr lite aviga med varandra, men idag är allt bra igen. Skönt det.

Måndag imorgon och en ny vecka att fylla med utmaningar och det, det finns det gott om.
Jag har även planerat in tre träningstillfällen, känns bra.

torsdag, januari 24, 2013

Torsdag.

20.36

Jag känner mig helt färdig och är såå trött. På eftermiddagen fick jag en väldig huvudvärk som inte släppt förrän nu.

Har jobbat på riktigt ordentligt idag, två man kort och mycket att göra. Sen bar det av till Jannelund, för att hjälpa till med lite räkningar. Jag kände också att jag är så glad att jag kommit därifrån. Och jag inser hur "dumma" vissa människor faktiskt är.

Hemåt och bestämde mig för att ta en promenad, tänkte huvudvärken skulle släppa, men icke. Friskt var det ute i alla fall, närmare -12 grader, men skönt och välbehövligt.
Middag blev lagad, men ingen vidare matlust. Tvättat och vikt en omgång tvätt. Jag har gjort mitt för idag. Och snart blir det sängen.

Imorgon är det äntligen fredag och som jag längtar till imorgon eftermiddag. Inga planer, bara skönt att vara ledig lite.

söndag, januari 20, 2013

Söndags eftermiddag.

14.44

En vecka har passerat förbi på jobbet och det känns väldigt bra. Känns som att jag börjar få koll på det mesta. Men fortfarande finns det mycket kvar. Ser faktiskt fram emot en ny vecka, dock med en smula av den vanliga söndagsångesten.

Helgen har jag spenderat med min kära. Promenerat i -15 grader, ätit god mat, varit en sväng i Värnamo och myst i soffan med serier/film. Har även vikt berg med tvätt som jag inte hunnit med innan i veckan. Idag har vi ätit årets första semla och vi avslutar helgen med bio i Jönköping. Tarantinos nya.

Imorgon åker Emil till Tjörn igen och jag blir gräsänka ett par dagar till. Tur jag har djuren hemma.

tisdag, januari 15, 2013

Andra dagen.

20.51

Andra dagen avklarad på nya jobbet. Känns jättebra och jag trivs redan väldigt bra. Idag blev maten gjord, god och i tid och allt räckte. Dagen gick fort också. Det gillas.

Emil är ju på tjörn och precis som förra gången så snöar det. Bra tajming av honom.
Jag har med andra ord skottat hela uppfarten, tog mig nästan en timme och efter det tränat ett pass box. Innan det en promenad med Helmer. Sen blev det "fin"middag i form av varma koppen och smörgås.

Jag har gjort mitt för idag och det blir nog sängen om bara ett par minuter för min del.

måndag, januari 14, 2013

Måndagstrött.

19.45

Idag har klarat av första dagen på ny jobbet utan några större problem och utan att glömma några större saker. Så det känns bra för mig, tror det här kommer bli jättebra.

Gräsänka i tre dagar, Emil har åkt till Tjörn för att jobba. Känns helt okej men lite ensamt, jag är ju van att ha honom hemma. Värst är att gå ch lägga sig.

Helgen som var hade inte kunnat bli så mycket bättre.
Fredag eftermiddag/kväll spenderade jag med syster på ett nästan folktomt G-kås. Blev mycket fint som fick följa med hem och givetvis en del tråkigt men nödvändigt också. Sen hem till henne för lite vin och kex och kolla in hennes mya lägenhet.
På lördagen körde vi till mamma. Vi skulle diskutera våran kommande resa till Sydafrika. Jag har varit tveksam och velat fram och tillbaka. Jag tror att det är farligt och att jag ska behöva gå runt och vara rädd och nervös och inte våga ha med mig kameran runt. Jag berättade vad jag kände och nu har vi pratat ihop oss och enats. Det blir en typ av temaresa med safari bland annat. Så nu känns det superkul att resa iväg och jag ser verkligen fram emot det.
Åkte hemåt på kvällen och söndagen ägnade vi åt handling och jag plockade bort julgrejerna. Och stekte supergoda kokospannkakor :) Bra avslut på en fin helg.

Börjar känna mig rätt så färdig med den här dagen nu. Ska gå igenom lite post och sen blir det tidig kväll för mig. Känner mig jättetrött i huvudet.

tisdag, januari 08, 2013

Inte riktigt som jag tänkt mig.

13.55

En vanlig tisdag och jag ligger i soffan när jag egentligen borde jobba.
Trodde jag klarat mig från förkylningen men i lördags natt hoppade den på mig också. Igår var en tung dag på jobbet och jag smet hem halv två och idag är jag som sagt hemma och kurerar mig. För resten av veckan måste jag vara på jobbet och försöka hinna med att vara på mitt nya jobb också. Jag får försöka pussla.
Mår i alla fall bättre idag än igår.

Hade tänkt komma igång med träningen ordentligt den här veckan. Men det får tråkigt nog vänta.
Ska i alla fall se till att plocka undan julen och kanske fortsätta städningen av garderoben.

lördag, januari 05, 2013

Sjukstuga.

16.07

Dem här senaste lediga dagarna har inte varit något vidare. Emil har gått och blivit sjuk och jag är också lite halvkrasslig, men jag är inte "dödsjuk". Jag har mest känt mig ofantligt trött och mycket hungrig. Har inte blivit mycket gjort alls med andra ord. Kan tyckas ganska tråkigt och ingen träning heller för mig. Blä!

Har i alla fall tvättat, förnyat recept och gjort en linsundersökning. Gjort otroligt god inproviserad middag av rester och fruktsallad efter det. Ikväll ska jag iväg till Emils mamma för middag och julklappsspelet med resten av Emils familj. Jag får gå själv, Emil stannar hemma. Jag tycker bara det är skönt att komma iväg en stund och jag känner ju alla väl. Så det gör mig inte så mycket.

Dags att hoppa in i dischen och fräscha till sig lite grann.

tisdag, januari 01, 2013

Nytt år, nya utmaningar. Välkommen 2013.

19.39

Så har även nyår passerat. Det blev ett bra nyår. Fick reda på det dagen innan och var om jag ska vara helt ärligt lite skeptisk. Då hade någon bestämt att vi skulle vara här. Det skulle handlas, städas och grejas.
När alla väl hade kommit så blev det en jättebra kväll och supertrevlig. Över förväntan och det finns ju absolut fördelar med att vara hemma hos sig själv också. Maten blev god och Emelie hade fixat god efterrätt. Kvällen fördrev vi med TP och plötsligt var det dags att skåla in det nya året i spöregn och få en nyårspuss av min kärlek <3
Efter lite raketer blev det ännu mera spel i form av "Med andra ord" och det är ju superkul. Blev sittande till halv 3-snåret. Då var det dags för de andra att knalla hem och för oss att krypa i säng.
Bilder blev det inga alls, kameran fick inte ens komma fram. Måste bli bättre på att plocka fram den och fota lite

Idag har det inte blivit mycket gjort. Städat undan lite från gårdagen och diskat glas. Kört en maskin tvätt också. Sen har det varit mest soffhäng. Och "lekt" med min surfplatta.

Imorgon väntar ett par timmars jobb och sen får vi se vad det blir av dagen.