söndag, mars 31, 2013

Påsk 2013.

20.52

Påskdagen idag och jag sitter hemma själv i soffan och äter godis. Inte så dumt alls.

Långfredagen bjöd på pyssel och hämtmat i Lanna tillsammans med nästan alla i Emil familj. Jag gjorde bara en påskkrans att hänga på dörren. Det är väl snart dags att plocka ner den igen dock.

Igår, påskafton var det bilmässa på Elmia hela dagen med syster. Hon hämtade upp mig här hemma i sin nya fräsiga Camaro. Vi hade en helt fantastisk dag med massor av grymma bilar, mycket skatt och sol men alldeles på tok för kallt. Landade här hemma igen vid åtta-snåret helt slut och frusen så jag kröp i säng med värmekudde redan vid tio för att kika på film men somnade ifrån filmen. Så jag får helt enkelt göra ett nytt försök.









Idag har jag inte gjort många knop. Gått långpromenad med Helmer, det är väl ungefär vad jag har åstadkommit idag. Läst tidningar i soffan och ätit rester till lunch. Skulle även ta ut bubblan för premiärtur det här året. Startade den, men den pissade bensin. Hoppas inte det är något alltför allvarligt.

Skönt att det är ledigt imorgon med, Emil ska till sin kusin och jag är sugen på IKEA och kanske lite annan shopping med.

torsdag, mars 21, 2013

Dålig karaktär.

21.44

Har inte alls lyckats hålla mig från godsaker. Igår blev det glass, idag blev det både en liten tårtbit och glass nu på kvällskvisten. Kan iallafall trösta mig lite med att jag även har tränat ikväll. Det riktigt tufft pass.

Igår blev det ingen träning, var inställt. Blev en halvtimmes promenad bara. Drogs med en hemsk huvudvärk som vägrade ge med sig trots tabletter. Huvudvärk även idag som inte släppte den heller men med träningen så blev det mycket bättre och middag färdig när jag kom hem :)

Lite huvudvärk kvar, hoppas det är borta imorgon. Ska försöka dricka mera vatten.

måndag, mars 18, 2013

Nu får det vara bra.

20.48

Nu har det blivit alldeles för mycket sötsaker för mig. Nu måste jag försöka skärpa mig igen och låta bli det i alla fall på vardagarna.

Den här gången ska jag försöka att stå emot och kämpa för jag känner att jag verkligen behöver gå ner ett par kilo vikt. Träningen är det bara att fortsätta med som vanligt, det är nog mitt minsta problem.

torsdag, mars 14, 2013

Vinter igen.

21.02

Jag började äntligen känna hopp om lite vår, all snö var nästan borta och bara lite isfläckar kvar. Sen blev det -16 grader. Igår vaknade vi upp till en helt vit värld igen och sen snöade det konstant hela dagen, det kom drygt 30 centimeter. Så det blev vinter igen.

Idag har det varit en helt fantastiskt vacker dag, solsken nästan hela dagen och till och med jag hann få lite sol på näsan när jag slutat jobba.
Snö och vinter är inte så dumt ändå, det är framförallt väldigt vackert, men det skulle inte göra ont med lite vår ändå. Det börjar bli dags!

onsdag, mars 13, 2013

Oflyt.

21.00

Första träningen på över två veckor. Jag känner mig helt färdig och har redan slumrat i soffan en liten stund.

Jag har haft sådant himla oflyt med träningen. Blev förkyld och var förkyld länge och har haft ont i halsen ännu längre efter det. Igår var det äntligen dags för box igen för jag kände mig äntligen pigg och kry. Då bränner jag mig på jobbet så att skinnet "krullade" sig. Så då vågade jag inte slåss med det. Så jag fick bli hemma.

Men nu är jag igång igen! 
Nu blir det sängen i alla fall.

tisdag, mars 12, 2013

Takida.

19.47

I söndags när vi ändå bara hängde i soffan så passade vi på att boka biljetter till Takidas boxroom tour i Göteborg den 13:e april. Ska bli fantastiskt roligt att se de igen och dessutom nästan helt akustiskt. På konserthuset, det blir spännande men jag lär ju inte bli besviken. Nyaste skivan är riktigt bra.

måndag, mars 11, 2013

Fantastisk helg och lite annat.

19.51

Nu är det nästan en hel månad sen jag skrev. Fattar inte vart tiden tar vägen, det bara föyger förbi men jag vet inte så noga vad jag har gjort.

Jag har hunnit med att bli helt galet förkyld och blev hemskickad från jobbet en eftermiddag men kämpade mig igenom veckan ändå. Första helgen i mars kom syster hit över fredag-lördag för en spelning med Stiftelsen i Gislaved på fredagkvällen. Den var riktigt grym och jag hade en riktigt bra kväll.

Har dessvärre inte blivit någon träning alls på två veckor vilket är trist. Men imorgon är det dags för box igen. Nu till helgen.

I fredags var det dags för att träffa min fina syster igen. Hoppade på tåget och hon mötte mig i mölndal och vi gick hem till henne. Fick träffa hennes nya lilla kattkompis, hur söt och härlig som helst. I lördags var det väckning tidigt och en liten utflykt till Ullared där vi skulle möta upp mamma för lite shopping. Hade inte mycket på listan men lite grann blev det allt. Blev en stor resväska inför höstens resa i alla fall.
Tog en powernap hemma hos syster, sen blev det kinamat. Sen gav vi oss iväg mot stan och kvällens bowling och vidare ut på krogen. Ramlade in genom dörren vid halv sex på morgonen och stupade i säng.

Vaknade halvt till liv vid tolvsnåret igår men var väl inte särskilt pigg på hela dagen. Hann planera in lite småsaker och äta lite rester innan det var dags att bege sig hemåt.

Har haft en helt fantastisk helg. Den kan jag leva på länge. Men nu ska det faktiskt bli riktigt skönt att vara hemma ett par helger.