tisdag, juni 11, 2013

En försmak av semester.

20.53

Så har det passerat en långledig helg och två arbetsdagar på det. Drygt en vecka sen jag skrev något sist.
Skönt att ha fått vara lite ledig. Tordagen passerade ganska så fort, jag planeterade lite blommor och satte lite frön och Emil installerade stereo och högtalare i Bubblan.
 
Fredagen minns jag knappt vad vi pysslade med, vi var i Värnamo en sväng och Emil hos optikern (nu vill jag också ha ny glasögon, har hittat ett par supersnygga!) och vi tog en lunch i solen. På kvällen bjöds det på fest i Bredaryd hos Jennie och Nisse. Mycket trevlig kväll med god mat, kubb, trevligt prat och spel. Jag höll mig nykter och körde hem sen på natten.

Lördag-söndag var det Mantorp och BugRun som gällde för mig och syrran. Så på lördagmorgonen packade vi in oss i Bubblan och puttrade iväg. Det var otroligt fint väder och det resulterade i en fruktansvärd solbränna. Note to myself: packa alltid ner en t-shirt eller allra helst, glöm inte solkrämen! Mycket fina och snabba bilar, ganska mycket konstigt folk och lite rosévin på det. Två väldigt lyckade dagar helt enkelt!


Har haft två rätt så hektiska dagar på jobbet och känner mig riktigt trött. Men nu blir det snart lite lugnare hoppas jag med sommarlovet på ingång. Idag blev det dessutom en långpromenad med en träningskompis. Riktigt trevligt!
Imorgon måste jag få plockat lite här hemma och tvättat. Nu blir det i alla fall sängen för mig mig.

söndag, juni 02, 2013

Söndag.

18.04

Idag gör vi inte mycket här hemma, rättare sagt inget alls.

Vi grillade här hemma igår med Emils kompis och hans "tjej", sen åkte vi iväg till Gisledagarna, för att hänga i öltältet lite. Det var helt fantastiskt väder och jag gick barbent ända tills vi var hemma vid halv tre tiden. Då är det sommar :) Blev en rätt så trevlig kväll, kul när det händer saker häromkring.

Har vaknat flera gånger på morgonen men somnade om och gick upp vid elvatiden, tog en promenad med hunden och sen har vi mer eller mindre hängt i soffan hela dagen och glott på tv. Satte mig ute på baksidan en stund och läste också. Skönt väder, men tyvärr ingen sol.

Imorgon måndag igen och en tredagars jobbvecka på ingång och en rätt så fullspäckad helg. Härligt!