onsdag, augusti 28, 2013

Onsdag

Jag precis stoppat i mig lite middag efter dagens träningspass. Boot camp/Tabata blev det idag, grymt jobbig men kul.
Nu ska jag bara skärpa mig med godsakerna också så kanske jag kan gå ner ett par kilo till innan semestern.

Snart är det helg igen och då kommer syrran hit för att vara här över helgen och hitta på lite kul. Hon kommer dessutom med min "nya"  bil. Äntligen säger jag bara!

Helgen som var blev riktigt bra. Fredagkvällen spenderade jag med Julia och lite annat folk i Värnamo på Värnamodagarna. Det var riktigt trevligt och alkoholfritt för min del. Hade bilen med mig. Var hemma vid ettiden då var det bums i säng.
På lördagen kom mamma förbi vid nio och jag körde vidare mot Helsingborg. Där väntade trädgårdsmässa på  Sofiero hela dagen. Var väldigt mysigt och det var fantastiskt väder. Blev lite lite honung, marmelad och lökar inhandlade bland annat.
Vi checkade in på Marina Plaza och fick ett rum med havsutsikt. Sen blev det middag på Bonasera Bonasera. Fantastisk mat, gott vin och en helt suverän efterrätt. Blev en mycket trevlig kväll, sen strosade vi hem till hotellet och det blev sängen och somnade rätt fort.
Söndagen blev det såå god frukostbuffé, med allt och mycket. Sen åkte vi mot Höganäs, blev lite shopping där. Sen vidare mot Mölle och Kullens Fyr. Väldigt vackert! Där blev det en stoor glass i solskenet. Sen vidare en bit till, till Nimis. Där fick vi gå en bit, inte så jättelångt egentligen men väldigt krånglig och brant. Det var roligt i alla fall. Sen åkte vi vidare mot Halmstad där jag skulle med tåget för att åka hem till mitt igen. Det var en riktigt bra helg!

Nu ska jag betala att par räkningar och sen är det nog jag som kryper i säng. Blev lite försent igår när vi kollade film.

måndag, augusti 19, 2013

Blä!

Skulle verkligen bli duktig på att inte äta så mycket onyttigt i tid och otid. Det gick bra hela dagen fram tills för en stund sen framför tvn. Tog en kaka och sen blev det ett gäng till. Avskyr att jag inte kan sluta vid en!!

Dags att skärpa sig om jag så måste kämpa in i det sista. Imorgon är det box igen efter sommaren. Det blir bra det. Och idag tog jag mig en långpromenad med Helmer.

söndag, augusti 18, 2013

Söndag.

Nu har den här helgen snart nått sitt slut. Imorgon kör det igång ordentligt på jobbet igen, alla eleverna är tillbaka igen.

I fredags blev det en långpromenad efter jobbet med Jennifer. Sen blev det tacos och jag tog tag i bilderna jag ville ha framkallade. Blev gjort efter en bra stund, för när jag la över bilderna så fanns de andra som försvann plötsligt där, så blev lite extrajobb. Så när de kommer hem är det dags att skapa fotoalbum.
Igår blev det inte så mycket gjort alls. Hade funderat på Gränna-Visingsö, men vädret har inte varit det allra bästa.  Bio blev det iallafall på kvällen, Elysium, tyckte den var bra, kanske för att jag inte hade så höga förväntningar för jag är inte så förtjust i sci-fi.

Idag gav vi oss ut på en cykelrunda med hunden vid tiotiden och var tillbaka vid halvtolv tiden, svettiga och hunden lerig efter att ha sprungit i diken. Blev en dusch och sen har jag slappat i soffan mest,bakat chokladcookies och lagat middag. Det räcker ganska så bra för en söndag.
Regnet har smattrat utanför till och från hela dagen dessutom.

Nästa vecka så kör träningen igång och jag behöver verkligen komma igång ordentligt igen. Ska försöka köra på med två-tre pass i veckan som jag gjorde innan sommaren. Och ta tag i att gå flera ordentliga promenader.

torsdag, augusti 15, 2013

Jävlars helvete..

Känslan när jag suttit i flera timmar och laddat över bilder till fujidirekt och när det precis är färdigt så loggas jag ut från sidan och när jag loggar in igen finns inga bilder där.
Otroligt frustrerande!
Nu måste jag sätta mig och göra om allt, jag som tyckte jag hade fått med precis rätt bilder.
Men det får bli en annan dag!

söndag, augusti 11, 2013

Söndag.

Idag har det grejats lite här hemma och regnet har öst ner utanför fönstret om vartannat. Blandat med lite sol. Blev ett litet bad för Helmer, för vi var för lata för en länge promenad. Så han fick springa av sig lite där istället.

Har hunnit med lite tvätt, plock, matlagning och bakat äppelpaj och kokosmazariner också.

Har just tittat på en fin dokumentär, som var så sorglig. Tänker på vad jag har och hur förbannat och fantastiskt bra det är, till och med när det inte är så bra.

Nu ska jag krypa ner bredvid min kärlek, imorgon drar det igång igen.

Någon där?

Jag kom mig för att lite spontat undra om det ens finns någon som läser det jag skriver.
Om inte så gör det inte så mycket det heller.

lördag, augusti 10, 2013

Semestern är över.

Första veckan efter semestern är gjord och vi är inne på första vanliga helgen efter semestern också. Veckan gick otroligt smidigt och fort, trots att det inte var så mycket att göra och trots att semestern var över. Nu hoppas jag bara att alla andra veckor går lika fort.

Semestern har i alla fall varit helt suverän. Det har bjudits på fint väder ungefär konstant i 3 veckor så det vore ju dumt att klaga. Sen har det blivit lite smått och gott. Och semestern har definitivt varit för kort i år.

Vi var ju i E´s farsas sommarstuga i två dagar och det var väl helt okej. Det vart lite långtråkigt men lite trevlig mete på kvällarna i Hjälmaren var inte dumt alls.















Sen var jag hemma en dag sen bar det av ner till Falkenberg med syrran och hennes Camaro för en helg på Wheels&Wings. Vi hade fått låna en helt fantastisk lägenhet, i princip mitt på torget i Falkenberg av E´s polares tjej. så det var superbra, varsin stor luftmadrass att sova ut på och vi kunde duscha och greja, helt perfekt. Fredagen spenderade vi ute på motorbanan i stekande solsken. På kvällen blev det lite drinkar på balkongen och tittade på cruisingen och sen blev det  raggarbilsåkande i cruisingen och ja, det blev en helt fantastisk kväll. Lördagen spenderades på Skreastrand med ännu mer stekande sol och lite bad och solande. Kvällen bjöd på ungefär samma sak som fredagen, förutom att vi träffade på ett par kompisar och det blev en riktigt rolig kväll det med. På söndagen bar det av hemåt igen efter en låång sovmorgon, blev ett stopp i Varberg på Apelviken för glass och sen lunch, japp precis i den ordningen också :) Sen åkte jag vidare till mamma för att spendera en natt där, lite bad i poolen och en halvdag på stranden sen åkte jag hem till mitt egna igen.

  

Sen var vi hemma ett par dagar och bara gled runt, gjorde inte så mycket alls, blev lite tvätt och sådan där nödvändigt ont fast det är semester. Blev ett par grillkvällar med Emils kompisar. 

Sen åkte jag och Emil till Malmö på långweekend precis som förra året. Skippade Köpenhamn i år och åkte till Lund istället och gick runt där lite. En dag cyklade vi, längs hela Västra Hamnen och längs strandpromenaden och bort mot Limhamn och något som kallades Ön. Så himla fina hus nere vid vattnet och jag skulle verkligen kunna tänka mig att flytta dit, nångång kanske, vem vet. Blev ett par glas vin och cider på Lilla Torg och två gräsliga drinkar i en bar. Jag hade i alla fall en jättebra helg och det är mysigt att umgås bara vi, någon annanstans än bara hemma.




Sista veckan på semstern var vi mest hemma. Var en tur till Ädelfors och vaskade lite guld. Annars blev det mycket läsande och solande på baksidan. Skönt att bara ta det lite lugnt också efter allt flängande runt överallt.

En fantastisk semester helt enkelt med lite av varje inblandat. Nu är det lite drygt tre månader sen blir det en ordenlig semester igen.



fredag, augusti 09, 2013

Reashopping.

23.29

Idag har jag reashoppat en skvätt. Tre par skor för under 600 kronor :) Det känner jag mig nöjd med i alla fall. Blev ett par ballerina, ett par flipflop och ett par sandaler.

Nu är det dags för mig att krypa till sängs. Ska försöka ta fram datan imorn och uppdatera lite bättre och med lite bilder också.