söndag, oktober 27, 2013

Tiden.

Jösses vad tiden går fort, känns som att jag inte riktigt hänger med. Har hunnit med en hel del sedan sist jag skrev iallafall. Det är ju alltid något.

Haft mycket sjuk personal på jobbet och jättemycket att göra. Har blivit ganska så många minuters övertid. Men det har gått det med, tur att det inte är varje dag.

För ett par veckor sedan var Pappa-familjen + farmor&farfar här över en fredag-lördag. Jag fixade god middag och ännu godare efterrätt. Första gången jag gjorde den och den blev så himla bra, god och såg fantastisk ut.

Vi har även börjat börjat renovera övervåningen. Det blir ett nytt rum, ett gästrum, där det bara var inget särskilt förut. Taket har målats, tapet och heltäckningsmatta har ryckts ut. Nytt golv har kommit på plats och väggarna är tapetserade. Det ser riktigt bra ut och det är inte ens riktigt färdigt än. Jag har tagit mig an dörren in till garderoben,  den har slipats och fått sig ett lager ny färg, imorgon blir det ett lager till så får vi se. Har även målat taklister idag. 

Träningen har det dessvärre gått lite sämre med, men så blir det ju när vi håller på att renovera. Jag vill ju gärna också hjälpa till och greja lite. Har iallafall försökt att komma iväg minst en gång per vecka och då gärna på boxpasset.

Liten kortis om helgen också. I fredags blev det mys i soffan med min kärlek och en film. Igår fick vi köpt lampor till trappan och tapeter kom på plats i nya rummet och jag målade i källaren. På kvällen  var jag bjuden hem till Julia på tjejkväll med middag. Hade en riktigt trevlig kväll med trevliga tjejer och god mat och spel. Kvällen  avslutades på Harrys. Väldigt bra kväll!
Så imorgon blev det väldigt lång sovmorgon och sen har jag målat och räffsat en massa löv i trädgården.
En bra helg och vi har ju fått gjort en hel del.

Nu närmar det sig våran resa också. Idag är det 18 dagar kvar! Helt otroligt!

måndag, oktober 21, 2013

Borta.

Hade just skrivit ett långt inlägg, men det försvann iväg någonstans. Tyvärr. Så jag kanske får försöka skriva om det igen imorgon. Nu orkar jag inte börja om igen.