tisdag, november 12, 2013

Dålig tajming.

Är hemma och sjuk idag. Eller sjuk och sjuk, jag vet inte riktigt vad det är egentligen men jag är inte på jobbet iallafall. Ont i huvudet och illamående. Kan vara så att det är malaria medicinen med, blir det inte bättre så får jag lov att sluta med den.

Det är hursomhelst lite dålig tajming, i och med att vi åker till Sydafrika på torsdag och jag åker till mamma imorgon eftermiddag redan. OCH jag har knappt packat.!

Nu ska jag slå på en film och kanske sova en lite stund.

För senare så måste det bli en promenad med hunden för Emil är på Tjörn och sen blir det packning. För imorgon måste den ju vara klar.

söndag, november 03, 2013

Söndag igen.

Så närmar sig den här veckan sitt slut också.

Har haft mamma och syrran på besök här sen igår förmiddag. Vi har planerat den kommande resan, skrivit packlista och pratat lite allmänt om den.
Har bjudit på en riktigt god köttgryta och daimmousse och fruktsallad till efterrätt. Har varit en sväng på kyrkogården och tänt ett ljus för mormor. Så fint det var där.

Idag är det riktigt ruskigt väder ute med mycket regn. Funderar på att ta mig iväg och träna vid tre-tiden men annars har jag inga andra planer. Förutom att ta det lugnt.

Har sju dagar kvar att jobba innan det är semester och så fantastiskt det ska bli. Lite småsaker kvar att fixa innan dess annars är jag nog så gott som redo.
Ska se om jag kan fixa till ytterligare en semesterdag från jobbet, dagen efter att vi har kommit hem. Går det så går det, annars får jag väl jobba.

Blir gräsänka i veckan också, då Emil åker till Tjörn för att jobba i 3-4 dagar. Blir nog bra det med.