måndag, april 28, 2014

Försmak av sommar.

Nu har nästan hela april gått och jag har inte skrivit en enda gång. Har haft rätt så mycket för mig den här månaden.

Har blivit en hel del träning. Emil har varit borta på jobb ett par dagar. Bilen har blivit klar på verkstaden. En sväng till optiker och två svängar till läkaren. Kollar upp om jag har migrän eller inte, blev en genomgång av mig av läkaren och sen dagen efter blev det provtagning. Frisk som en nötkärna är jag. Fick dock lite starkare tabletter som jag ska prova ett tag.

Ledig från jobbet på skärtorsdagen och då bar det av till Malmö för att träffa syrran, två hotellnätter och Takida. Riktigt bra spelning, men alldeles för kort tyckte jag. Hann även med flera rundor på stan, en tur till Emporia, slappande på hotellrummet med lite påskgodis, vin, shopping och fika. Hade en riktigt, riktigt bra helg. Och det är alltid så härligt att umgås med min kära syster. När jag kom hem så var det fortfarande två dagar ledigt kvar. Inte dumt alls! Blev lite grillning på kvällen hos R. Sen var det min födelsedag med men det firades inte på nåt särskilt sätt alls, blev bio på kvällen med min älskling i allafall.

Och i helgen var det helt fantastiskt väder, kändes nästan som jag hade semester igår när vi gick ut och köpte en mjukglass.

Nu är det snart dags för långhelg igen. Två dagar kvar att jobba den här veckan. Sen ska jag klämma in en Ullaredstur med syster på torsdag och sen troligtvis vidare till mamma för en natt där.

Nu ska jag nog ta och lägga mig och läsa en stund innan det är dags att sova.

onsdag, april 02, 2014

April.

Sista dagen som ensam hemma för den här veckan. Emil är väl på ingång smart, hoppas jag. Middagen står färdiglagad på bänken i köket också.

Idag flexade jag ut lite tidigare från jobbet, skönt att kunna göra det ibland! Sen vart det en promenad och efter det gymmet. Sen lite matlagning och dammsugning. Nu har jag krupit upp i soffan för lite tv-tittande, tidningsläsning och kanske lite stickning.

Imorgon är det torsdag, med jobb och APT. Lite gym på eftermiddagen och sen är det inte långt till helg :)

Fy vilket tråkigt inlägg men det händer inte så mycket på vardagarna här.