söndag, juni 22, 2014

M i d s o m m a r h e l g.

Längesen jag skrev nu igen.

Vi har hunnit med ett bröllop i Sandhems kyrka mellan Mia & Jakob. Det var verkligen fint, det var trevligt och maten var god. Min älskling var snyggast av alla <3 och jag var fantastiskt nöjd med min nya klänning.

Den här helgen har det varit midsommar. Vi hade hit ett gäng kompisar med respektive eller utan. Var tredje året vi var här nu. Vi körde på potatisgratäng, sallad och alla hade kött med sig att grillat och dricka för kvällen. Jag hade även bakat en tårta, som jag förövrigt blev riktigt, riktigt nöjd med och jag fick mycket komplimanger för den. Både smak och utseende. Vi spelade kubb, men fick avbryta för alla knott. Sen blev det ett musikquiz också.
Igår blev det inget gjort alls, mest soffan hela dagen och framåt kvällen så städade jag iordning ute i partytältet.
Idag har det inte blivit så mycket gjort heller, har tvättat, blev en liten joggingrunda, usch vilken dålig kondis jag har, bara att fortsätta jobba på det.
Sen blev det lite rester till middag, en runda med hunden och nu tror jag det blir en liten tårtbit och slappa i soffan.

Imorgon är det ny vecka och en hel jobbvecka står framför mig. Men bara 2 veckor till semester nu.

fredag, juni 06, 2014

5/6-2014

Igår firade jag och världens bästa Emil 9 år tillsammans. Vi slog även till med förlovning <3.
Vi åt lite plockmat och drack vin Jag hade fixat en glasstårta med hans favoritsnak, Ahlgrens bilar. Blev en film och sen bara vi bytte ringar. Inte värst romantiskt egentligen. Men fint!

Som jag älskar honom!

söndag, juni 01, 2014

Långhelg!

Har haft en bra helg! I fredags var det ju ledigt, klämdag är det bästa. Jag var ensam hemma hela dagen, Emil var ute på mc-tur. Fick inte gjort särskilt mycket alls, gick här hemma och plockade lite och tog en långpromenad med Helmer. Var iväg en sväng och hämtade ett paket med min superfina klänning som jag köpt :)
På kvällen blev det lite grillning och cider.

Igår åkte jag hemifrån vid halv nio och körde mot Göteborg. Mötte upp syster och packade in oss i hennes Camaro, sen vidare och plockade upp Kristin och vidare längs småvägar till Trollhättan och bilutställning och cruising. Hade en riktigt bra dag och kväll med väldigt blandat väder, från sol till spöregn och tillbaka till sol igen. Massor av fina bilar och roligt folk. En superdag!
Vi åkte hemåt vid 24-tiden och sen fortsatte jag hemåt till mitt. Var hemma strax innan tre imorse. Då blev det en dusch och sen stupade jag i säng. Men skönt att komma hem och inte sova borta.

Idag var det låång sovmorgon. Har i princip inte gjort något alls idag, suttit ute och läst en stund. Sen på kvällskvisten har jag varit iväg och köpt mc-kläder + handskar och ryggskydd. Mycket nöjd!

Nu ska jag ta mig lite kvällsgott och sen tror jag att det snart lutar åt att bädda ner sig och kolla film eller nåt.