måndag, juli 21, 2014

Wheels & Wings 2014

Har haft en helt galet perfekt helg i Falkenberg med bästa syster på Wheels & wings. Vädret har varit helt strålande från fredags morse när vi åkte hemifrån till igår när vi skiljdes åt igen. Inte för att gnälla, men nästa liite för varmt.
På fredag tog vi utställningen på motorbåtar, innan det blev alldeles för hett ute. Sen åkte vi för att hitta vårat boende. Är riktigt nöjd med det och hon vi bodde hos var hur trevlig som helst och vi hade en hel övervåning själva. Riktigt gött! Sen gjorde vi oss vackra för kvällen, drack lite champagne och ett par glas Rosa pantern. Gick och käkade en pizza och gav oss av in mot centrum. Där blev det både det ena och andra att dricka och ett par varv cruising. Vi hade hur roligt som helst. Framåt senare natt träffade vi på en gammal bekanting och det blev lite åkande i Rövballebilen med diverse galningar. Natten slutade hemma i sängen vid 4-tiden nångång. Men blev inte mycket sömn den natten, alldels för varmt och alldeles för fullt.

Lördagen var fruktansvärt segstartad, men sen fick vi i oss frukost och gav oss av ner mot Skrea för lite sol och bad. Efter ett tag blev det lite väl hett och då blev det varsin stoor glass. Träffade även en där på ett par bekantingar. Hemåt och slappade lite rummet innan det var dags att fräscha till sig igen. Nu för en nykter kväll på stan. Blev en middag och sen satte vi oss i gräset och kollade på cruising, pratade med lite folk och skrattade. Gick en runda och sen mot torget för att träffa lite folk och där blev vi kvar väldigt länge och pratade och lyssnade på musik. Ramlade i säng närmare halv 5 den här morgonen.

På söndagen blev det sovmorgon innan vi packade in oss i bilen och rullade hemåt mot Lindome igen. Och sen körde jag vidare mot mitt eget hus. Det blev en extremt trött kväll, lite middag, godis och norsk deckare på tv.

Om 4 dagar rullar vi igen, då blir det mot Rättvik och första gången på Classic Car Week.

onsdag, juli 16, 2014

Sommar.

Nu har det redan hunnit vara semester i en och en halv vecka. Hjälp det går alldeles för fort!
Förra veckan bjöds det på helt fantastiskt väder. Lördagen vecka 27 tog vi en tur med mc:n till Tabergstoppen för lite lunch, fira in semestern.
Onsdag förra vecka tog vi oss en ordentlig tur, jag, Emil och Kalle. Körde till Gränna och båten över till Visingsö. Åt lunch och körde sen längs ön. Tog sommarens första bad, i Vättern av alla ställen. Kallt var det, men var ändå riktigt skönt. Sista biten på vägen hem, hade jag en himla kramp i rumpan att jag hade lust att gråta och kasta mig av. Var en riktigt härlig dag i alla fall.
Sen har vi mest varit hemma, suttit ute på baksidan och plöjt böcker och löst korsord. Var iväg en eftermiddag och badade i Här en, Helmer var med och badade hela tiden. Häromkvällen blev det lite grillning vid sjön och sen lite geocash letande också, en ny hobby jag har startat.

Idag var jag och Emil iväg på en liten utflykt. Åkte mot Växjö och en sväng på Grand Samarkand, sen vidare mot Kosta Boda Outlet. Åt en kass lunch, alldeles för dyr och inte särskilt bra heller. Handlade mig en ny fin väska och ett Kosta Boda tårtfat. Nöjd! Och åt en stor glass innan vi åkte hemåt. Jag körde efter gps och vi hamnade längre och längre ut i skogen, på vägar som man inte fick köra på om man var obehörig. Men tillslut kom vi ut och på rätt väg hem. Sen vi kom hem har jag legat i soffan och slumrat och kikat på tv på grund av migrän. Jag som skulle packa, men det kan vänta till imorn förmiddag.

Imorn eftermiddag åker jag mot Lindome, ska träffa Mia imornkväll och sen sova en natt hos pappa, trots att ingen är hemma där. På fredag bär det av ner till Falkenberg och wheels & wings med syster. Ska bli så himla roligt. Hoppas på riktigt strålande väder för då ska vi klämma in lite sol och bad på Skrea också.

Nu ska jag ligga en stund till i soffan och sen tror jag att jag ska bädda ner mig.

tisdag, juli 01, 2014

Nedräkning pågår.

Nu är det bara 3 dagar kvar till semestern! Känns märkligt, känns som det borde var längre kvar. Men samtidigt så ska det bli så himla skönt.

Det blir inte så mycket särskilt gjort. Det tuffar mest på som vanligt, med jobb, träning och hussysslor.

I fredags träffade jag bästa syster i Borås efter jobbet. Skulle blivit lite shopping men vi gjorde en liten miss. Blev en lång middag istället med massa tjöt, skratt och lite planering. Hinner inte ses fler gånger nu innan det är dags för W&W. Blev en rätt så sen kväll, men alltid lika kul att ses.
På lördagen kom mamma och Daggen hit. Ville fira våran förlovning. Fick en jättehärlig korg med massor av gott i. Jag bjöd på lunch och rabarberkaka till efterrätt.
På söndagen blev det en tur med mc:n, kom regn och det vart ingen lång tur. Men kul ändå. Måste bara komma på hur jag ska sitta som bäst för att inte få ont i ryggen.

Den här veckan är det fullt upp på jobbet inför sommaröppet. Mycket som ska göras och planeras. Träna ett par gånger till den här veckan, kanske springa, beroende på om tån blir frisk.

Nu ska jag göra ett litet ryck och röja i ett skåp innan sängdags.