söndag, maj 15, 2016

Helger.


Söndagkväll igen. Känns skönt att ha haft två helger där vi har fått gjort mycket med huset. Förra helgen var det långhelg, vädret helt underbart och riktigt sommarvärme. Då blev det utejobb i trädgården och målande av grunden på altanen. Hälsade på pappa och Elenor i husbilen på Isaberg och åkte en runda med mc:n. Första rundan för mig det här året.

Den här helgen har det varit 6 grader, blåsigt och idag på eftermiddagen regnigt. Riktigt höstrusk.
Igår fixade jag lite ärenden i Gislaved och sen blev det städning av huset. Det har blivit väldigt eftersatt i det fina vädret. Men nu så.
Imorse fick vi sovmorgon till kvart över åtta, jag vaknade innan Tex och det händer ungefär aldrig. Så skönt! Idag har jag tagit hand om tvätt och målat trappan för kanske tredje gången i ordningen, tror det är dålig färg, det räcker inget vidare. Ska måla en gång till med annan färg och hoppas att det blir bättre.
Bakat har jag också hunnit med. En kaka som Emil hade ätit hos en kund. Vaniljhjärtan i långpanna från Jennys matblogg. Blev god men ingen favoritkaka hos mig. Men Emil gillade den.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en stund innan det är dags att sova. Måndag, ny vecka, nya tag och massor att göra.