torsdag, november 24, 2016

Vecka 23.

Torsdag idag äntligen, den här veckan har känts lång och jag känner mig rätt så trött.

Imorgon är det i alla fall fredag och dags för Ullared med syster. Ska bli då himla roligt. Lär ju vara hur mycket folk som helst, men den är skit samma och vi är inställda på det.

Har bakat fredagsfika till jobbet, ätit middag och nu halvligger jag i soffan. Tror inte jag orkar med något mer idag faktiskt, men måste lägga ihop och skära kakan ikväll också.

Hämtade ut våran nya barnvagn idag också, ja det blev faktiskt en helt ny. Hade spanat in den lite grann men kände att det var lite väl saftigt att lägga cirka 8000 på en vagn. Tittade runt på lite begagnade och så. Sen skulle jag visa mamma vilken jag ville ha och då var den nästan sänkt till nästan halva priset och då slog jag faktiskt till. Nu ska den bara monteras ihop.
Så var första grejen köpt/fixad till våran lilla bäse.

lördag, november 19, 2016

Lördag, kanske första ordentliga rörelsen och barnvagnar

Nu ikväll tyckte jag verkligen att jag kände något inifrån magen, till och med utanpå faktiskt. Nu vill jag bara att det ska hända igen och igen.

Idag har vi mest glidit omkring här hemma. Jag har försökt rensa lite i en av garderoberna där uppe och försökt vara hård med att slänga saker. Svårt när en är lite av en samlare och har svårt att slänga saker. Men det behövs nu.
Varit iväg och slängt lite återvinning också. Ibland känner en bara att det är dags att röja ordentligt och få ordning. Skulle behöva att den här helgen var en dag längre.

Imorgon är det dags för julmarknad med mamma och syster på Wapnö så då antar jag att det inte blir så mycket annat gjort alls imorgon
Det ska bli så himla mysigt att få hänga med de två en hel dag och dessutom på julmarknad. Hoppas att vädret är med oss bara.

Funderar även mycket på barnvagnar här hemma nu. Vet vilken jag helst vill ha och den är nedsatt till nästan halva priset. Igår var det stora problemet vilken färg och om vi ska köpa den och idag är frågan om vi ska ha den eller köpa/ta över något begagnat. Stora frågor här..

söndag, november 13, 2016

Söndag.

Idag har det inte blivit mycket gjort alls i det här huset.
Jag fick så ont i magen efter att jag tagit hand om tvätten så det kändes bara som jag ville ligga raklång eller stå upp. Lite obehagligt faktiskt! Som att magen är helt spänd och hård.

Vi tog i alla fall en promenad upp på Enskällaboberg.



Sen fixade vi mat och efter det la jag mig i soffan under en filt med min bok bara. Även om jag kände att det egentligen var massor av annat jag hade kunnat göra. Men det får bli en annan dag.
Jag borde ha en lista för veckan med vad som behöver göras, för annars får jag helt enkelt inte gjort något alls. Kanske en grej om dagen eller något sådant.
Blir ju mörkt så tidigt på eftermiddagarna så det känns som det är kväll och dags att gå och lägga direkt nästan. Då är det så himla lätt att hamna i soffan, i alla fall för mig.

Imorgon är det dags för en ny vecka, vi har vikarie på jobbet så hoppas det flyter på ändå.

Vacker vintermorgon.

Perfekt morgonpromenad med hundarna imorse. Ett par minusgrader och solen på väg upp.


söndag, november 06, 2016

Första rörelsen?

Hos barnmorskan i onsdags frågade hon ju om jag hade känt något av bebis ännu, men det hade jag ju inte.
Så i fredags på jobbet kände jag något som jag inte alls har känt förut, kanske var det den första rörelsen? Men jag vet ju inte ens vad jag ska känna efter så jag vet ju inte..

onsdag, november 02, 2016

Andra ultraljudet



Idag var det alltså dags för det andra och sista ultraljudet i Värnamo.
Kändes spännande och nervöst, det jag tänkte på mest var.. tänk om bebisen är död. Då jag varken känner mig gravid eller har känt av någon bebis ännu, det enda är att jag lagt på mig ett par kilo, känner mig lite konstig ibland och använder mammabyxor.
Men visst var det en liten levande bebis där inne, såå roligt och mysigt. Moderkakan i framvägg så det kan vara en anledning att jag inte känt något ännu, samt att jag är gravid för första gången och inte vet vad jag ska känna efter.

Så nu känns det ännu mera verkligt och att jag verkligen kan börja tro på det här helt och fullt.

Så nu måste vi börja fixa med barnvagn, säng och allt annat som ska köpas och ordnas. Samt allt annat som säkert behöver göras. Är väl försäkringskassan och sånt där också..

Nu blir det lite läsning och sen dags att sova. Hoppas på att Emil kommer hem snart.