onsdag, juli 03, 2013

Bråvalla #1 2013

 Den obligatoriska skobilden. Här, efter en dag på festivalen och otroligt leriga.

19.48
Vad tider går ifrån mig. Har tänkt på det flera gånger den här veckan att jag borde skriva om helgen som var. Då var det nämligen festival-time med syster.
Vilken festival det blev sen. Helt fantastisk och vilka spelningar sen.
Vi åkte upp på torsdagen. Det blev en lång och tung promenad innan vi kom fram till campingen och fick upp tältet. Den dagen bjöd på blandat väder, en släng av någon form av magsjuka :( och mycket lera. Bra spelningar också, roliga Gogol Bordello, Paramore och Rammstein som var otroliga.
I fredags var det superväder, shorts och linne hela dagen och lite solbränna. Blev en runda till bilen för att hämta ett par grejer. Bra spelningar bland annat Hoffmaestro, Timbuktu, Stone Sour, Green Day, Danko Jones och Maskinen på natten och det var såå kul. Även en lite oväntad housespelning, Albin Myers, där vi hade superkul.

Lördagen tog vi sovmorgon till 10, åt frukost och sen vilade vi lite till. Tog oss bort till bilen för att dumpa av lite övervikt i form av ouppdrucken dricka. Lagade mat på stormköket mellan två bilar på parkeringen och sen kom regnet och vi satt där under varsitt paraply. Sen hoppade vi snabbt in i bilen när maten var klar. Vi fick äta våran mat i bilen medan regnet öste ner och åskan mullrade. Rätt mysigt ändå faktiskt.
Sen kom den blåa himlen och solen tillbaka men det blev inte så varmt.
Kvällen bjöd på en fantastisk Takida-spelning och en galet bra Volbeat-spelning. Blev även en superfin spelning med Ron Pope, blir något att lyssna mer på. På natten blev det Avicii som var lite av ett måste, men det var bra.
Det kom mera regn och blev ännu mera lera och jättehalt. Slutade bry oss om att bli leriga, det viktiga var att inte ramla.
Sen somnade vi som två prinsessor/slagna hjältar på natten.
På söndagen packade vi ihop oss och åkte hem. Och oj vad trötta vi var, blev ett glass- och godisstopp på vägen. Det var så skönt att komma hem på kvällen och vad jag hade saknat min kärlek <3 och våran säng.

 


 


 
 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar