måndag, juli 21, 2014

Wheels & Wings 2014

Har haft en helt galet perfekt helg i Falkenberg med bästa syster på Wheels & wings. Vädret har varit helt strålande från fredags morse när vi åkte hemifrån till igår när vi skiljdes åt igen. Inte för att gnälla, men nästa liite för varmt.
På fredag tog vi utställningen på motorbåtar, innan det blev alldeles för hett ute. Sen åkte vi för att hitta vårat boende. Är riktigt nöjd med det och hon vi bodde hos var hur trevlig som helst och vi hade en hel övervåning själva. Riktigt gött! Sen gjorde vi oss vackra för kvällen, drack lite champagne och ett par glas Rosa pantern. Gick och käkade en pizza och gav oss av in mot centrum. Där blev det både det ena och andra att dricka och ett par varv cruising. Vi hade hur roligt som helst. Framåt senare natt träffade vi på en gammal bekanting och det blev lite åkande i Rövballebilen med diverse galningar. Natten slutade hemma i sängen vid 4-tiden nångång. Men blev inte mycket sömn den natten, alldels för varmt och alldeles för fullt.

Lördagen var fruktansvärt segstartad, men sen fick vi i oss frukost och gav oss av ner mot Skrea för lite sol och bad. Efter ett tag blev det lite väl hett och då blev det varsin stoor glass. Träffade även en där på ett par bekantingar. Hemåt och slappade lite rummet innan det var dags att fräscha till sig igen. Nu för en nykter kväll på stan. Blev en middag och sen satte vi oss i gräset och kollade på cruising, pratade med lite folk och skrattade. Gick en runda och sen mot torget för att träffa lite folk och där blev vi kvar väldigt länge och pratade och lyssnade på musik. Ramlade i säng närmare halv 5 den här morgonen.

På söndagen blev det sovmorgon innan vi packade in oss i bilen och rullade hemåt mot Lindome igen. Och sen körde jag vidare mot mitt eget hus. Det blev en extremt trött kväll, lite middag, godis och norsk deckare på tv.

Om 4 dagar rullar vi igen, då blir det mot Rättvik och första gången på Classic Car Week.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar