söndag, september 02, 2012

Andra september.

18.57

Andra  september och idag känns det verkligen som höst, lite kyligare, blåsigt och lite regn.

Har haft en skön helg, helt utan planer och har varit hemma nästan hela helgen. Fredagen blev det inte mycket av förutom lite god mat och sen blev det sängen tidigt.
Gårdagen startades med en PW med hunden på morgonen och en ensamdag hemma. Lite städning blev av, körde bil en runda och bakade. Låg i soffan och läste och bara var en stund också, det behövs ibland. Blev tidig kväll igår med, "pensionärsstyle". 
Idag blev det en spontantur till Ullared för lite shopping med mannen. Blev lite småsaker köpta och en lunch på det. 

Måste bara göra en lite uppdatering om förra helgen som inte var alls så lugn. Det finns verkligen kontraster i mitt liv. Det är det som gör det så fint.

Var i pappahemmet förra helgen för att hänga med syster, träffa dem andra i familjen och för att gå på Göteborgscruisingen.
Vi började lördagen med att göra oss strålande snygga och stack in till stan för att handla på oss lite drickbart, tog en latte på Starbucks (jag som inte ens dricker kaffe) och käkade en sallade i Trädgårdsföreningen i solen och värmen. Och jag tror att det var det sista vi kramade ur den här sommaren. Väntade på ett par vänner som i sista stund bestämde sig för att hoppa av. 
Gav oss iväg till utställningen, hängde där ett tag och sen in till Götaplatsen, intog allt drickbart sittandes i stora trappan och tittade på tjusiga bilar i ösregn. Sen spårade det ur mer och mer, längesen jag hade så fruktansvärt roligt. Liftade med några i en raggarbil till en fest någonstans en bit från stan i YankeeCars lokaler. Det var mycket folk, bra musik och mycket drag. Superroligt helt enkelt. Trillade in hemma hos pappa vid 5 halv 6 nån gång och somnade som en klubbad säl.
På söndagen mådde jag skit helt enkelt, längesen jag var så bakfull, men det var värt det i alla fall. Men tågresan hem var inte rolig.

  
Nu är det nog dags för lite soffmys och ladda upp för en ny vecka med mycket att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar