måndag, juli 30, 2012

Långhelg i Malmö.

21.10

Jag och Emil har haft en långhelg på hotell i Malmö, helt för oss själva. Hur skönt som helst, inga måsten alls, bara vi.
Först, hotellet som var riktigt bra, med frukostbuffé, fika på eftermiddagen och kvällsbuffé. Sköna sängar och bra rum. Helt fantastiskt nöjd och verkligen något att rekommendera.

Vi tog tåget ner och det var väldigt smidigt, för jag hade inte velat köra bil där och det hade kostat mer att köra bil och parkera än det gjorde för våra biljetter.

Vi hade bra väder hela helgen och varmt (vill inte klaga men nästan för varmt för att vilja göra något). Vi strosade runt i Malmö, torsdag och fredag, det blev lite rea-shopping, en tur i kanalen med turistbåt, cider/vin på uteserveringar på Lilla Torget, spontan biokväll med Batman. Lite strosande i parker och annat smått och gott. Lite marknad också.

Lördagen spenderade vi i ett väldigt varmt Köpenhamn, tittade i lite affärer, var nere i Nyhamn och gick på sandslotts-festivalen.
Kvällen bjöd på betydligt svalare väder, intog middagen på en uteservering på Lilla Torget och sen tog vi ett par drinkar innan vi tog en tidig kväll med lite godis på hotellet.

Vi har haft en jättebra minisemester. Men det är trots allt ganska skönt att komma hem. 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar