måndag, april 18, 2011

Vårväder!

20.28

Helgen bjöd inte alls på så fint väder som utlovat, men helt okej ändå. Vi började lördagen med sovmorgon och en promenad och köpte nybakade frallor. Mycket bra sätt att börja en lördag.  Det blev lite grävande ute i trädgården, vi gick tipspromenad i söndags och grävde ännu lite mer i trädgården. Tvättat och vikt högar med tvätt. Bakade lite bröd igår på eftermiddagen också. Mycket mer har det inte blivit den här helgen.

Idag har vädret varit helt underbart. Började dagen med en sväng till gymmet. Gick en långpromenad med hunden efter jobbet. Sen blev det en sväng i trädgården, t-shirt väder. Otroligt skönt.

Påsklov den här veckan. Det är inte någon ordning alls på jobbet just den här veckan. Det är så att jag önskar att jag också kunde få ha lov och slippa allt trassel. Bara tre dagar kvar sen är det långledigt.

Imorgon blir det jobbet en timme tidigare. APT-möte och vi ska få veta hur det blir med våran "framtid". Efter jobbet blir det lite veckohandling. Ensam hemma på eftermiddagen/kvällen och funderar på att baka något till onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar