måndag, juni 20, 2011

Måndag.

21.12

Måndagen börjar närma sig sitt slut nu. Har jobbat ett par extra timmar idag. Tränade en sväng efter jobbet och gick en liten promenad i ösregn (ibland vill jag inte ha hund). Käkade pizza när vi var i Gislaved och kikade på en bil. Tvättat och vikt en rejäl hög med tvätt. Pysslade med lite annat också.

Var ju på fest i lördags. Det var riktigt roligt faktiskt. Började strax efter fyra på eftermiddagen och slutade strax efter tre på morgonen. Det var helgrillad gris, liveband och lite dans. Gårdagen var grymt seg. Blev en förmiddag i E's kusins soffa, tills Emil var kry nog att köra bil. Sen blev det soffan och två filmer.

I veckan har jag en hel del att pyssla med. Imorgon står det jobb och arbetsintervju på schemat och eventuellt klämma in lite träning. Ska få tvättat, packat och grejat. Midsommar bjuder på fest. Söndagen åker jag till mamma, byter bil och fortsätter till pappa.

Har tagit mig över en timme att skriva det här. Har pratat med syster och planerat lite inför Peace&Love. Det närmar sig nu, med stormsteg. 8 dagar kvar!

Nu blir det sängen. Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar