lördag, oktober 11, 2008

återigen regn.

15.55

kom just in från en väldigt blöt skogpromenad, (måste för övrigt köpa riktiga "skogskläder"), både av regnet och svetten. det är väl kanske, som sagt inte, så lockande att gå ut i regnet. men hunden måste ut. och det har väl blivit som ett litet beroende att gå den där skogsrundan varje dag. jag hade från början bara tänkt ta en sväng ut på åkern, men tänkte att jag lika gärna kunde fortsätta. men som sagt det var blött, strumporna var genomsura.

lördag idag, men känns väl inte rikitgt som det, Emil är iväg och jobbar idag med och har inte kommit hem än. lite tråkigt, men vad ska jag göra åt det, jag kan ju inte hindra honom. han kommer väl förhoppningsvis snart hem igen. ikväll blir det restaurang med, Emil och delar av hans familj. det blir nog rätt mys.
förövrigt idag, så har jag nästan packat klart idag. det som inte är nerpackat hänger på tork eller är för tidigt att packa ner för jag behöver det innan dess. men det känns bra och det känns inte så virrigt med allt längre. det är ju inte så att vi ska ut i ödemarken eller något, glömmer jag något, ja då finns det affärer. bara det viktigaste är med, så blir det bra.

nu vill jag att Emil ska komma hem. ska läsa lite nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar