måndag, oktober 01, 2012

1 oktober.

19.28

Jag har varit långledig från jobbet torsdag-söndag. 
Torsdagen var ingen vidare dag. Mormors begravning. Det var jättefint, med en manlig solosångare som sjöng helt fantastiskt. Det var bland det sorgligaste jag varit med om. Dagen slutade trots allt rätt bra, med smörgåstårta, tårta och en god natts sömn på det.
I fredags blev det en hel dag i stan med mamma, kinabuffé och ganska många timmar på bokmässan. Blev tre bak/kokböcker och ett antal pocketböcker rikare. Sen bar det hemåt till pappa för en pizza och en ganska så tidig kväll.

På lördagen gav jag och syrran oss iväg på ett litet äventyr i närheten av Borås. Kom därifrån och var ganska många tusenlappar fattigare men med en drömbil rikare. En fin lite röd Bubbla. Sen körde Cec min bil och jag körde den nya pärlan på slingriga vägar hem till mamma där den nu står parkerad tills jag har möjlighet att hämta hem den. Troligtvis till helgen.

Sen blev det en sväng till Kungsbacka men vi var inte vidare shoppingsugna alls, en tur till farmor&farfar blev det också. Till kvällen hade vi tänkt oss utgång, var väl lite lagom sugna, gjorde oss iordning och gav oss iväg i alla fall. Sen stod tåget still en halvtimme, vi kom in till stan, tog en liten runda och var hemma vid halv tolv igen. Då blev det sängen. Det har nog aldrig hänt innan. Jag tror att begravningen tog musten ur oss totalt.

Igår hade jag och syrran en supermysig utedag. Vi åkte ut till Särö Västerskog, tog med våra kameror och gick en ordentlig långpromenad ute på klipporna och fotade lite. Solen sken till och med lite på oss. Sen unnade vi oss varm choklad och äpplepaj.

Kom hem igår eftermiddag och det är alltid så himla skönt att komma hem till sitt igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar