fredag, maj 29, 2009

friday!

19.21

både jag och syrran ligger i sängen med datorerna i knäet, socialt värre. väntar på att det ska bli nån middag i det här huset, är tokhungrig nu.men det tycks dröja ett tag till. mest sugen är jag på pizza ikväll faktiskt.

ompackning av väskan väntar ikväll också, men det får bli lite senare, när jag orkar ta tag i det. imorn förmiddag bär det av till Oslo och ett par dagar med syster. blir mest till att slappa och lite party på det. allt annat inför resan är fixat, pengar är växlade och småprylar är inhandlade. och nu väntar vi bara på att det ska bli imorron.

sen i tisdags har det för övrigt varit rätt så full fart. därför har inget blivit skrivet. åkte direkt till mamma efter jobbet i tisdags. började fixa med maten för syrrans student ganska så omgående och till kvällen. onsdagen var fullt upp, bakade bröd på morronen och förberedde så mycket vi bara kunde innan syrran skulle springa ut. och sen hem, greja lite och sen kalas hela kvällen. torsdagen var det sovmorgon, lite städning, långpromenad och sen somande både jag å mamma i stol/soffa och sov ett par timmar. lugn dag med andra ord. och hem till pappa idag också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar