tisdag, augusti 18, 2009

mycket har hänt.

21.52

veckan i Varberg gick ruskigt fort. det blev mycket promenerande, cyklande och några dagar med rikigt fint väder så vi kunde bättra på brännan. men inget bad, för mycket vind. och som vanligt i Varberg så växlar vädret enormt, ofta både sol och regn. men det blev sena nätter och lite vin. karaokekväll på Solviken och minigolf i regn. men sällskapet var gott, det bästa.

och i fredags bar de av till det efterlängtade Vallåkra. vägen ner gick betydligt fortare än den brukar göra. men det var kul och vi spelade massa musik. väl framme så satte vi upp tältet och sen började vi att dricka lite smått. träffade på massa roliga folk. och natten var lycklig och berusad. fick en lite skada bara, i form av ett jätte blåmärke på benet, jag snubblade över ett husvagnsdrag och föll ut i skogen :P det blev en sen natt/tidig morgon. lördagen var massor av regn och vi låg mest i tältet och sov om vartannat. mådde väl som vi förtjänade kan jag tro. på eftermiddagen blev det uppehåll. fick hjälp att starta bilen(hade lyckats spela slut på batteriet) av nåra grabbs och sen hängde vi hela kvällen. dansade till Volbeat och var nykter. söndagen var det utställningen och den var rikigt bra iår, mycket snygga bilar och solen stekte från blå himmel. gott som fan var det!
sen blev det en lång och ganska seg resa hem. skulle ju först hem förbi pappa, sen förbi mamma och hämta katten och sen hem. äntligen hem till älsklingen och våran säng.
men helgen i helhet var helt sjukt bra. om ett år ses vi igen!

ensam hemma nu. Emil åkte till Falkenberg för att jobba imorse. känns inte som vi träffats alls mycket den här sommaren. det har liksom varit helt otajmat och vi har liksom gått om varandra.
har gått en morgonpromenad, tvättat en maskin men har massor kvar ändå. sen blev det en sväng till gymmet, för nu ska jag verkligen ta tag i mig själv igen. och sen blev det rester till middag.

alldeles snart dags för mig att krypa ner under täcket. först liten kisserunda meed hunden.

1 kommentar:

  1. Jaha, det är därför det har varit så tyst i din blogg. bidde nästan lite orolig. ;P vad bra att du har haft det roligt vennen! <3

    SvaraRadera