tisdag, maj 29, 2012

Allra käraste syster!

21.13

Jag började på det här inlägget för nästan precis ett dygn sedan, men sedan kom det saker i vägen, blev telefonprat med syster i någon timme.

Jag har haft en helt fantastisk helg. Har knappt tagit ett enda kort, tyvärr, någon enstaka mobilbild bara. Plockade upp syster i fredags kväll, sen åt vi tacos och drack vin på uteplatsen. Så himla härligt med sommarvädret vi fått.

På lördagen gjorde vi Värnamo med lite shopping bestående av ursnygga jeans som satt som en smäck och en trevlig lunch vid ån. Lite pinnkastande och hundbad på eftermiddagen, dock inget bad för oss.

Sen blev det vin, drinkar och musik på uteplatsen. Snabbmiddag och sen snabbfixade vi i ordning oss för att sticka iväg till Gisledagarna med Emil och hans kompis. Blev en riktigt rolig kväll med mycket att dricka, musik, skratt och lite dans på det. Landade hemma igen strax innan tre, helt galet trött. Och med lite halvsöndriga skor.


Söndagen gled vi bara med, solade i trädgården, åt mjukglass, solade lite till och käkade pizza. Mycket bra dag även det.


Alltid lika tråkigt när hon åker hem, det är det absolut sämsta med att bo här, att det är långt mellan oss.
Tack för en helt fantastisk helg syster. Jag älskar dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar