torsdag, mars 02, 2017

36+0

Jaha ny vecka igen nu då. Och mars månad, månaden när våran kotte är beräknad. Även om jag tror att det blir en aprilbebis. Jag tror på 5 april! Det går undan tycker jag. Men äntligen tycker jag att jag börjar få ordning på grejer här hemma.

Mår fortfarande bra. Klart det börjar bli tyngre, svårt att ta på sig stödstrumporna själv bland annat. Men annars känns det just nu som att lilla kotten vill stanna där inne för alltid. Har varken känt av några större sammandragningar eller förvärkar alls. Vilket i och för sig kanske är skönt. Men känns liksom inte som att det är nära ens.
Däremot känner jag väl av att mitt tålamod inte är så bra, blir ofta irriterad på våra stackars hundar här hemma. Och hormonerna, som att jag ibland bara vill börja gråta och för ingenting. Märkligt det där.

Kotten är enligt appen ungefär 45 cm lång och väger närmare 3 kilo. Konstigt att tänka att jag har en nästan färdigbakad bebis i magen.
H*n skulle egentligen kunna komma närsomhelst nu.

Som jag läste på en blogg igår, inte trodde väl jag att jag skulle vara gravid i 9 månaden och fundera på om jag ångrar mig eller inte. Men det har hänt och sen får jag dåligt samvete för att jag känner så. Men det är okej att känna så och jag är inte ensam om att känna så...


27 dagar kvar och mer än 90% av graviditeten har passerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar