söndag, februari 24, 2008

underbart är kort

18.23

det har varit en jättebra helg. den har känts väldigt kort, men det är väl så när man har det bra. vi har inte gjort så särkilt mycket. närmare bestämt inte ingenting alls.
fredag, Emil kom äntligen hit, vi åt bakad potatis, drack lite vin och bara myste. han var mer kärleksfull än han brukar vara annars, han har saknat mig.
lördag, var det jobb och dagen gick lite för långsamt. och det var riktigt hårt att gå upp ur sängen när älsklingen låg kvar. var hemma igen innan 4, tog en efterlängtad dusch och sen åkte vi och handlade lite mat och lördagsgodis. myste i soffan mest hela kvällen och det är precis sånt som behövs ibland.
idag, söndag, har vi gjort minst på längst tid. vaknade vid 8, låg å slumrade lite till och från till 9-10 nångång. myste och gosade, åt frukost. sen somnade vi i soffan en stund, la oss i sängen och sov nån timme till. precis så som man får göra på söndagar, när man inte har nån annan att se till än sig själva.

och Emil åkte härifrån för en dryg timme sen, det känns inte riktigt så hemskt som det brukar göra. det dröjer bara fyra dagar tills vi ses igen, varav bara tre arbetsdagar. klart det känns en aning vemodigt i alla fall, men det gör det alltid, i vilket fall som helst. och det värsta av allt är att jag måste sova själv ikväll.

äta lite kvällsmat, packa ihop grejerna för imorn och bara sitta i soffan och inte göra något alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar