söndag, november 11, 2007

Som bortblåst

19.14

kom hem från träningen från ett tag sen. det var inte det minsta roligt idag å ingen motivation hade jag heller. det kändes som att jag mest gjorde det för att få det gjort. jag kunde lika gärna ha åkt raka vägen hem istället. jag hade hellre åkt raka vägen hem å ätit choklad istället. men lite träning vart det, men det gick segt.

men helgen har förövrigt varit jättebra. tjejerna kom hit igår på dagen och vi gick en sväng på stan och sen åt vi kinamat. vi fick en impuls av att gå å bowla, och gick å bokade en bana. så vi kunde vara med på discobowlingen och det var himla kul. vi hoppade runt en del, dansade, sjöng å skrattade. väl hemma sen så åkte vi ner till affären å handlade godsaker. sen satt vi och tjockade oss med, chips, dip, godis, kladdkaka&grädde och vi bara åt och åt. tittade på en film på tv och vid tolv, halv ett i natt var vi trötta, gick å la oss och somnade, pang boom!
idag är väl inte så mycket å prata om, vi låg som utslagna i soffan till tre ungefär och sen ner till pappa å lämna av tjejerna.
men det har varit en riktigt grym helg, har haft skit roligt i princip hela tiden.
Tack tjejer för en riktigt bra helg.

dags att käka nu och sen händer det inte mer ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar